Gangbang maandag vrouw plast op man

Die week leerde ik poep eten in grote hoeveelheden. Om te beginnen kreeg ik een grote drol in mijn mond. Mijn vrouw vertelde me te kauwen en het dan door te slikken.

Hierdoor zaten mijn tanden en hele mond onder de poep. Ikzelf mocht ook niet meer naar het toilet en moest poepen op een bord. Alles moest ik op eten. Na 2 weken wist ik niet meer beter en at en dronk alles zonder problemen.

Mijn vrouw vertelde mij dat ze die avond een aantal vrienden had uitgenodigd voor een feest. Ik moest fungeren als butler. Wat ze niet vertelde was dat ik een naakte butler zou zijn, met alleen een vlinderstrikje.

Zoveel mensen zouden er niet komen. Wel wilde ze nog wat voorzorg maatregelen nemen, zodat ik me zou gedragen. Snel perste een naald dwars door mijn eikel, gevolgd door een 2e. Toen ik naar mijn lul keek, begon deze spontaan te groeien tot een stijve.

Op dat moment ging de bel. Beschaamd liep ik met mijn stijve naar de deur normaal zou mijn lul krimpen van schrik, maar om de een of andere reden bleef hij keihard en deed deze open.

Nog steeds bleef mijn lul stijf en ik zag mijn vrouw trots kijken. Als laatste kwam Buuf. Ik diende het voorgerecht op en trok mij terug in de keuken. Na het voorgerecht werd ik geroepen door mijn vrouw. Ik ben absoluut geen homo en ook niet bisexueel en keek onzeker naar mijn vrouw. Boos kwam ze op me af, pakte mijn rechter tepel, rekte deze uit en perste er een naald door. Je doet dus wat een ieder van je verlangt, wat het ook is.

Het maakte me misselijk, maar ik nam hem in mijn mond. Ik begon hem te pijpen. Ik voelde de lul harder worden en zoog en likte zo goed als ik kon. Onderwijl voelde ik van achteren een hand naar mijn lul gaan die mij voorzichtig begon af te trekken, er voor zorgend dat de naalden mijn voorhuid niet beschadigden. Dit maakte me bloedgeil en ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing.

Ineens voelde ik zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Oneindig lang leek dit te duren. Waarom weet ik niet, maar ook ik spoot dikke klodders sperma door de lucht. Dan mag ze met het sperma haar mond spoelen en weer alles aan jou geven. Vervolgens slik je alles door. Daarna zal ik je straffen voor je ongecontroleerde ejaculatie.

Mijn vrouw keek goedkeurend toe toen ik mijn mond op de mond van de slavin drukte en het sperma in haar mond liet lopen. Even tongde ze mij, maar toen moest ik mijn eigen sperma oplikken en ook aan haar geven. Mijn slaaf heeft de hele dag niet mogen plassen. Jij gaat alles drinken, zonder te morsen.

De slaaf kwam op mij af en trok zijn string uit. Tot mijn schrik zag ik dat de ketting aan een ring door zijn eikel prince Albert vast zat. De slaaf begon te pissen Jezus wat stonk deze Ik slikte snel , maar er leek geen einde aan te komen.

Na een paar minuten had ik zijn warme pis geheel opgedronken. Nu moest ik het hoofdgerecht opdienen en mij weer terugtrekken in de keuken. De slaaf en slavin werden ook naar de keuken gestuurd, want de dames en heren wilden Privacy.

De slaaf zag bleek, want plas drinken leek hem zo goor. Bovendien is ze voorzichtig begonnen. Ik heb hem het hele verhaal verteld waarop hij nog bleker werd. Hij keek me ongelovig aan, waarop ik zei: Ze knikte en vroeg: Mijn slaaf wil laten zien dat hij dat alles eet. De slaaf en slavin mochten de keuken uit en moesten toekijken. Ik ging op de grond liggen en opende mijn mond. Buuf trok haar jurk en string uit, zodat iedereen goed kon kijken. Ze hurkte boven mijn mond en perste een stevige drol naar buiten.

Snel kauwde ik deze klein en slikte hem door. De volgende bolus kwam al snel en ook deze at ik snel op. Daarna likte ik haar anus schoon. Ik moet nu toegeven, dat ik de smaak lekker vond. Nu liet ze weer een bolus neerdalen en zonder af te knijpen kwam er haast een bolus van 30 cm uit.

Zo goed als ik kon kauwde ik hem klein en slikte snel door, maar kon niet voorkomen dat er een stuk op de grond viel. Eerst likte ik haar anus schoon, en pakte toen het stuk van de grond en at dit op. Langzaam liet hij zijn bolus zakken. Ik had genoeg tijd om deze weg te werken. Ook zijn anus likte ik schoon. Bleek kwam ze op me af. Voorzichtig kuste ze mijn mond, maar nu perste ik mijn tong bij haar naar binnen en tongde haar heftig.

Eerst gaf ze tegenstand, maar al snel tongde ze heftig terug. Ze perste een drol naar buiten en snel kauwde ik deze fijn en slikte hem door. Daarna nog het kleintje. Nu moest de slaaf mij zoenen. Dit was ook voor mij een vreemde gewaarwording, want ik had nog nooit een man gezoend. Langzaam voelde ik zijn tong naar binnen gaan, waarop ik hem ook tongde, ondertussen de poep bij hem naar binnen persend.

Ik voelde hem kokken maar ging door. Uiteindelijk heeft hij toch een deel van de poep in zich gekregen. De rest heb ik opgegeten. In de keuken zei de slavin dat ze ook moest poepen. Ik antwoordde, als jij er geen problemen mee krijgt, ga je gang, maar ik wil je wel tongen met volle mond. Zonder haar antwoord af te wachten ging ik met open mond liggen.

Aarzelend kwam ze boven me hangen. Ze perste en een lange bolus vond zijn weg naar mijn mond. Ik kauwde hem fijn, maar slikte niet alles door. Ze stond op en keek me geil aan. Ook ik ging staan en perste mijn volle mond op haar lippen.

Onze tongen verstrengelden en daardoor ook de poep. Nog inniger zoende ze door en kwam ineens schokkend klaar. Ook ik perste een drol naar buiten in haar mond. Nu begon ze toch wel te kokken. Ik draaide me om en at de helft van de drol.

Nu slikte ze ook alles weg. Na dit alles was het tijd om het nagerecht te serveren. De enige die nog niet had gepoept, was de slaaf. En na het eten vroeg deze dan ook of hij ook mocht poepen. Ze haalde een trechter uit haar tas en perste deze in de slaaf zijn anus. Wie moet er pissen vroeg ze? Toen kwam mijn vrouw en deed het zelfde. Als laatste piste Buuf haar blaas leeg. De trechter werd verwijderd en de slaaf mocht weer gaan staan.

Na 5 minuten smeekte de slaaf om te mogen poepen. Ik moest weer klaar gaan liggen met mijn mond open. Mijn Vrouw Blinddoekte mij. Met kracht perste de slaaf de poep vermengd met pis uit zijn kont. Door de druk spatte een groot deel over mij heen en belandde er maar een klein deel in mijn mond. Dit was wel erg goor en kokhalzend slikte ik het door. Nogmaals kwam er een golf uit zijn anus. Ditmaal beter gericht, maar ik kon het zo snel niet wegwerken.

Ik zat van kop tot buik onder de poep en ook de vloer zat onder. De slavin moest alle op de vloer liggende poep in mijn mond stoppen. Toen ze daarmee klaar was en ik alles had weggewerkt moest de slaaf voor straf mijn gezicht schoon likken. De slavin mocht mijn buik likken. Af en toe likte ze even snel over het pisgaatje van mijn nog steeds stijve lul.

Toen het meeste was opgelikt mocht ik me gaan douchen. Daarna moest ik me weer melden. Ook de slaaf en slavin mochten na mij douchen. Eenmaal weer in de kamer bleek er nog een persoon aanwezig te zijn. Deze keek geamuseerd naar mijn schaamteloze stijve. Tegen mijn vrouw zei hij: Ik werd meegevoerd naar de hal.

Daar werd een onderzoekstafel opgesteld en ik mocht er op gaan liggen. Mijn armen en benen werden vastgesnoerd en ik werd geblinddoekt. Ik voelde dat de naalden uit mijn eikel werden getrokken en deze werd ontsmet.

Nog even voelde ik gefriemel bij mijn eikel. De blinddoek ging af en ik mocht naar mijn lul kijken. Tot mijn geile schrik, bleek ik een Prince Albert piercing te hebben. Spontaan kwam ik klaar en spoot een enorme lading zaad in mijn gezicht. Mijn vrouw liep op me toe en likte mijn gezicht schoon.

Daarna tongde ze me innig en langdurig. Ze fluisterde in mijn oor: Ik dank je voor je geweldige optreden en ik hou zielsveel van je. Je hebt nog wat tegoed van me. Inmiddels waren slaaf en slavin ook weer terug en mijn Vrouw nodigde iedereen uit voor een drankje in de woonkamer. Toen ze de bestelling op nam en bij mij aankwam, keek ik haar vragend aan. Alles is nu toegestaan.

Ik perste mijn mond op haar klit en dronk mijn vrouw leeg. Na een uurtje vertrokken de gasten, alleen Buuf bleef nog en fluisterde wat in het oor van mijn vrouw. We ruimden samen de rotzooi op en gingen naar de slaapkamer. Na nog even wat te hebben gevoosd met elkaar vielen we uitgeput in slaap, ik nog steeds met een stijve. De volgende dag werd ik wakker met nog steeds die stijve. Zowel mijn vrouw als Buuf hadden een arm om me heen geslagen. Ik had nog steeds een vol gevoel van gisteren avond en ik moest poepen en pissen als een beer.

Voorzichtig gleed ik uit bed en liep naar de keuken. Ik pakte een bord en hurkte er boven. Ik perste en een enorme bolus verliet mijn darmen. Er leek geen einde aan te komen. Ik dekte het af met folie en plaatste het bord in mijn eigen koelkast. Voorzichtig perste ze hem dieper naar binnen. Toen ze weerstand voelde zei ze tegen me. Ze pompte de katheter op en zei: Bovendien kan je nu plassen. Het andere eind van de slang ging in mijn mond en ze draaide het kraantje open.

Met druk spoot mijn pis in mijn mond. Snel slikkend dronk ik alles weg. Deze pis was zo goed als smaakloos. Ze fluisterde in mijn oor, dat ze het zo geil vond om me stijf te zien, dat ze voorlopig er voor zou zorgen dat ik stijf bleef. Ze pakte een kleine naald en plaatste daar een injectiespuit aan.

Pakte een flesje, zoog de vloeistof op. Plaatste de naald tegen mijn eikel en perste hem er een klein stukje in. Daarna drukte ze de spuit leeg. Ik tongde haar terug en voelde tussen haar benen. Ze was druipnat en ik stelde voor om haar naar een orgasme te likken. Neuken ging immers niet met die slang. Ze ging op de keukentafel liggen en spreidde haar benen. Ook Buuf was wakker geworden en stond naar ons te kijken.

Toen we klaar waren maakte ik ontbijt voor de dames. Ikzelf at mijn eigen bordje leeg. Daarna gingen we lekker zonnen in de tuin. Na 10 mins gaf Buuf aan dat ze hoge nood had. Ik ging direct op mijn rug liggen, maar mijn vrouw besloot het anders te willen doen. Dit keer geen drinken, maar gewoon over me heen plassen. Ik moest op de tegels gaan liggen en eerst piste Buuf over me heen. Ik moest blijven liggen tot ik opgedroogd was. Toen piste mijn vrouw over me heen.

Weer moest ik me laten drogen. Ik stonk over mijn hele lijf naar pis. Ik moest de dames van drankjes voorzien die ochtend. Zelf mocht ik ook een echt glaasje fris. Tegen lunchtijd vroeg mijn vrouw of ik niet moest poepen.

Ik had nog geen aandrang, maar ze bevool me om gebukt voorover te staan. Ze perste haar middelvinger diep in mijn anus, bewoog deze door mijn kont en trok hem terug. Ze hield hem voor mijn mond waarop ik hem schoon begon te likken.

Toen hij schoon was, moest ik proberen te poepen, uiteraard op een bord. Er kwam een redelijke drol uit en ze liep met het bord naar de keuken en zei dat ze broodjes ging maken. Terwijl ze dat deed, tapte buuf mijn urine af in een kan. Ook zij verdween naar de keuken.

Ze kwamen samen lachend terug met een dienblad waarop 3 borden en 3 gevulde glazen. Mijn brood bleek belegd met poep.

In de glazen zat voor ieder Urine. Voor de dames een lichtgekleurde, voor mij een donkergele urine. De dames en ik proostten en we dronken de glazen leeg. Gezellig keuvelend aten we het brood. Hier komt je toetje. Ze pakte mijn bord en poepte een kleine keutel. Toen ging de bel. Ik stonk naar pis, had mijn mond vol poep en een stijve lul waaruit een slangetje hing..

Beschaamd liep ik naar de deur. Daar stonden wel 30 meiden. Ook ik ging weer naar de tuin, maar mijn vrouw bevool me binnen te blijven: Na 10 minuten ging de bel opnieuw. Ze keken me vernederend aan. Ik begeleidde ze naar de tuin. Mijn vrouw en buuf excuseerden zich en namen mij weer mee naar binnen. De badkamer bleek het doel. Ik moest in het bad gaan liggen. Trouw deed ik wat ze verlangden en ging er vanuit dat ik gewassen zou worden. De praktijk bleek anders. Buuf boeide mijn voeten en mijn vrouw mijn handen.

Ze draaiden de stop dicht en verlieten de badkamer. Na wat leek een eeuwigheid ging de deur weer open en kwamen 4 vrouwen binnen. Ze gingen op het bad staan, trokken hun rokken omhoog en begonnen over me heen te plassen. Stinkende gele pis spatte op mijn lijf en over mijn hoofd. Ook in mijn mond en ik slikte het door. Toen ze uitgeplast waren, vertrokken ze en 4 mannen kwamen binnen.

Deze gingen naast het bad staan en pisten me ook onder. Langzaam vulde het bad zich. Toen allen me hadden onder gepist was het bad zover vol, dat mijn lijf net onder was. Ze pakte mijn hoofd vast en drukte me onder. Ik dronk wat ik kon en voelde me met de minuut geiler worden. Weer kwamen 4 mannen binnen en begonnen zich af te trekken. Deze 4 vertrokken en de volgende kwamen. Dit ging door totdat alle mannen geweest waren.

Ik lag nu in een bad gevuld met pis en sperma. Mijn vrouw kwam weer binnen en zette de bubbels aan. Ik werd zo geil dat mijn lul op en neer danste, maar ik kon er niets mee. Ik mocht uit het bad stappen en vroeg of ik mocht douchen. Ik moest me melden in de tuin. Mijn vrouw zei dat ze het bad zou schoonmaken. Ik werd opgevangen door buuf en die zei.

Hij heeft vandaag al veel gedronken en aan zijn buik te zien staat hij op klappen. Wat zullen we doen, laten we hem nog even lijden of zal ik het kraantje opendraaien? Toen ook mijn vrouw weer terug was, liep buuf op me af. Pakte het slangetje en koppelde er een dildo met slang aan. Deze dildo perste ze in mijn anus. Toen draaide ze het kraantje open en mijn pis liep vanuit mijn blaas zo mijn anus in. Ik voelde hoe mijn darmen zich vulden. Na een paar minuten zag buuf dat er niets meer stroomde.

Ze draaide het kraantje dicht en trok voorzichtig de dildo uit mijn kont. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn kont omhoog. Ze koppelde de dildo af en hield de slang boven mijn hoofd, draaide het kraantje open en de rest van de plas spetterde op mijn gezicht en in mijn mond.

Nu mocht ik persen en mijn pis spoot uit mijn anus, veel op het gras, maar ook veel over me heen. Het laatste restje pis was bruin en er zaten klontjes poep in. Uiteraard zorgde buuf er voor dat juist dat beetje in mijn mond terecht kwam. Ik kreeg een applaus en de gasten vertrokken. Ik voelde me nu wel heel erg goor. Ik smeekte mijn vrouw om te mogen douchen. Alleen afdrogen was er niet bij. Ik zou vanzelf wel opdrogen zo was de redernering. Die avond hebben we heerlijk ge-BBQ-ed en eindelijk mocht ik weer een gewone drank drinken en een heerlijk hapje eten.

Hi, ik ben Hetty en vorige zomer gingen we naar Frankrijk op vakantie. Mijn man reed de Caravan en mijn dochter zat op de achterbank. We zijn pas in dit dorpje komen wonen, Ik Hans en mijn vrouwtje Gea. Daar we uit de grote stad komen, zijn we een bezienswaardigheid voor…. Het is weer zover, de vierdaagse gaat eerdaags weer van start.

Ik heb wel heel goede herinneringen aan het loop festijn. Na mijn heerlijke ontmoetingen, met Lieve Anja, heb ik haar nog regelmatig bezocht en heerlijke sex bedreven. Maar ze liep wel naar de 74 jaar, was…. Na een week hard te hebben gewerkt is het vrije weekend altijd een rustpunt voor mij, Koos, vrijgezel en 35 jaar, dat jullie het maar weten….

Ik ben Peter een verstokte vrijgezel van zestig jaar, mijn grootste liefhebberij is: Door de polder fietsen op zoek naar sex. Het maakt me niks uit…. Eindelijk was ik, Arno, een midweekje alleen. Het was herfst vakantie en Henny mijn vrouw is een midweek, naar een vakantiehuisje op de Veluwe. Dat houd je niet voor…. Ik, Gea woont met mijn gezinnetje in een….

Lieve lezers, dat was me het dagje wel gisteren in het park, thuis hebben we alles nog eens dunnetjes overgedaan en zijn lekker gaan slapen. In een zwierige zwaai kwam ze de bloemenwinkel binnen. Ze had een luxueus mantelpakje aan die zo strak gegoten zat dat haar grote…. Heerlijk relaxed boottochtje gehad en voldaan, zitten we in de bus die ons naar mijn hotel brengt.

Voor ons zit Mevr. Noem me in het…. Ik slenter, met een paar biertjes op, over de vrijmarkt. Meeste wat er in de kraampjes wordt aangeboden is troep maar soms, heel soms….

Na het heerlijke geile weekend bij Greet en Eva, kwam ik zondagavond, laat en moe thuis. Na de dames beiden een app je te hebben gestuurd…. Na te hebben geneukt in het warenhuis, de tramrit met de Surinaamse en in de Bieb met Betsy. Hallo lieve mensen, Wij zijn Andre en Ans, al meerdere jaren getrouwd en kinderloos. Het vreemde aan ons is dat we als hobby hebben. Er gaan een paar dagen overheen sinds ik met Anja de jogster in het park heb liggen neuken en het verhaal dat haar vriendin ook super….

Ik ben Peter 33 jaar supermarkt medewerker en vrijgezel. Ik geil op oudere vrouwen en deze hoeven er niet goed uit te zien, als ze maar…. Dit voorval speelde zich vorig jaar af toen het zo warm was.

Ik, Jan, ben een dominante man en daar heeft Maaike, mijn vrouw, geen enkel…. Slanke Ada was een deftige dame van zestig jaar oud die haar hele leven lang alleen gebleven was. Ze had een ernstig en doorleefd gezicht maar…. Sinds ik Mark, 35 jaar zonder werk thuis zit, nu al ruim 1 jaar, is mijn vrouw Karin, 34 jaar zich de laatste maanden steeds dominanter….

Na heel vaak te hebben gereageerd op advertenties besloot ik er maar een zelf te plaatsen, man zoekt liefst incontinente slons voor seks relatie leeftijd en…. Verzoeknummer 2 voor pepemar ze blijkt een dame ipv een heer te zijn Ik was op vakantie in Frankrijk en dit jaar wilde ik scoren, maar…. Wat het was weet ik niet maar die dag had ik gewoon geen zin om naar huis te gaan. Ik wilde wel weer eens ouderwets gaan…. Cindy had in een opwelling haar buurvrouw Valerie uitgenodigd, en haar oude schoolvriendin Nathalie.

Cindy had al een tijdje geile fantasieën over Valerie. Mijn naam is Maria, en ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met Pieter. Op sex gebied doen we elkaar niets te kort en zijn we…. Het volgende verhaal speelde zich deze zomer af ergens in Brussel. Reeds meer de 6 jaar werk ik als ingenieur voor een bekend lift-bedrijf. Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Peter Wasbeer, 50 en sinds enkel jaren weer vrijgezel. Bij terugkomst in het hotel lijkt het wel of Pia biechtwater gedronken heeft, want terwijl we een afzakkertje nemen in de bar van het hotel zegt…. Ik lach slechts en…. Met mijn blik gericht richting mijn voeten sta ik naakt voor haar.

Pia lijkt echter niet gediend van mijn houding, want ze neemt mijn kin vast…. Diverse relaties heeft het me reeds gekost, maar op de een of andere manier is het onoverkomelijk: We hadden beiden al een echtscheiding achter de rug toen we elkaar ontmoetten, dus het was, zoals men dit noemt, liefde op het tweede gezicht. Op mijn gemak loop ik door de bossen op de Vughtse heide, ik ben hier nog nooit geweest.

Ik, Pieter, heb Marieke leren kennen in een kroegje vlakbij mijn huis. Ik ben nooit een kroegenloper of zo geweest, maar na mijn echtscheiding verveelde ik…. Het was een koude avond. Emma, een meid van begin 20, met mooie strakke borsten, blond krullend haar en pure blauwe ogen, was onder weg naar….

We ontmoeten elkaar toen we beiden eind 30 waren, mijn vrouw Patty en ik. Beiden hadden we al diverse relaties gehad en op de een of….

.

Prive ontvangst oss ballen zuigen

Toen pas zag ik mijn eikel. Bij het zien hiervan kwam ik spontaan klaar. Op dat moment liep mijn vrouw, die net een 2 literfles water uit de keuken had gehaald, de slaapkamer weer in en zag mijn klodders zaad op het bed belanden.

Met een lepel schraapte ze het zaad van het laken en perste mijn mond open, liet het zaad in mijn mond lopen en perste mijn mond en neus dicht. Ze dronk een flinke hoeveelheid water uit de fles en pakte mijn inmiddels slappe lul beet en begon me voorzichtig af te trekken, er voor zorgend dat mijn voorhuid niet door de naalden werd geraakt. Langzaam verstijfde mijn lul weer. Weer pakte ze een naald en drukte deze van links naar rechts door mijn eikel er voor zorgend dat deze niet door mijn plasbuis ging.

Naald nummer 8 ging strak naast de 7e van rechts naar links. Weer dronk ze water en zei me, dat ik stijf moest blijven. Ze liet me alleen en ik hoorde op de achtergrond de TV. Na verloop van tijd lukte me het niet meer om mijn lul stijf te houden en langzaam zakte deze op mijn buik. Ik voelde de naalden tegen mijn buik.

Hierdoor groeide hij weer en daardoor prikte 1 naald in mijn buik-vel. Stijf werd mijn lul wel, maar hij kon niet meer omhoog. Op dat moment kwam mijn vrouw weer binnen en moest lachen.

Laat dit een straf zijn. Ik heb speciaal voor jou veel water gedronken, dus het is net water. Uiteindelijk viel het mee. Het smaakte nergens naar en ik was in staat om bijna alles door te slikken. Ze stapte van me af en zei: Het bloed stroomde er uit en snel drukte ze de tissue op de gaatjes. Weer kuste ze me en wachtte tot het bloeden gestopt was. Als beloning begon ze mijn lul weer af te trekken en toen hij weer stijf was liet ze haar druipnatte kut over mijn lul zakken en begon me klaar te rijden.

Binnen de kortste keren kwam ik klaar en spoot mijn zaad in haar kut. Weer ging ze op mijn mond zitten en ook dit moest ik oplikken. Daarna maakte ze me los en we dronken nog wat.

Met moeite lukte me het en langzaam vulde mijn glas zich met gele urine. Ze hield het glas voor mijn mond en knikte alleen maar. Langzaam pakte ik het glas en zette het aan mijn mond. Ik rook de stank en moest kokken. Streng keek ze me aan en voorzichtig dronk ik een slokje, daarna nog een en nog een. Het derde glas kon ik maar tot de helft vullen, maar ook dit dronk ik op. Voortaan drink je je eigen urine. Oh ja en nu je toch zo lekker bezig bent, drink mijn plas ook nog maar een keer, dan kunnen we gaan slapen.

Ook haar plas verdween in mijn mond en we gingen slapen. Ik kon de nacht slecht slapen. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd. Deze pis smaakte wel heel anders. Moeizaam slikte ik alles weg en het lukte me om niet te morsen. Blijf de hele ochtend naakt en zorg dat je in de hal klaar ligt met je benen naar de deur en gespreid als ik thuis kom.

Ik verbied je klaar te komen en als je moet pissen, dan doe je dat in glazen en zet deze in de koelkast, of drink ze leeg. Ik ben thuis de huisman.

Ik deed de dagelijkse dingen, maar moest tegen 11 uur zo nodig pissen, dat ik het niet meer kon houden. Snel pakte ik een bierglas en piste dit vol.

Ik zetten die op het aanrecht en pakte een 2e. Een derde en vierde volgden. Ook dat dronk ik op. De andere 2 glazen zette ik in de koelkast. Tot mijn schrik ging de deurbel. Naakt stond ik in de keuken, als ik wilde vluchten moest ik door de hal. Door de ramen zouden ze me zien, maar ook als ze omliepen en in de keuken keken.

Ik kon nergens heen. Ons huis ligt dan wel afgelegen, maar alles speelt zich af op de begane grond, en we hebben geen matglazen ramen of deuren. Ook onze voordeur is van helder glas. Voorzichtig keek ik om een hoekje en zag dat het de buurvrouw is.

Ze wist dat ik thuis moest zijn, want dat ben ik altijd op maandag. Na nog een keer gebeld te hebben keek ze door het raam, zag me gelukkig niet en verdween. Ik bedacht me dat ik dit met mijn vrouw moest overleggen, want ik wilde niet voor schut gaan in de buurt. Om 12 uur ging ik naakt in de hal liggen. Spreidde mijn benen en lag zo te koop voer een ieder die nu naar onze voordeur zou lopen. Pas om 1 uur kwam mijn vrouw. Ze knikte goedkeurend, trok haar string uit, tilde haar rok op en ging op me zitten.

Langzaam liet ze haar blaas leeg lopen. Deze plas was wel heel geconcentreerd en ik ging bijna over mijn nek. Daardoor lekte er een behoorlijke hoeveelheid langs mijn mond op de witte vloer. Maar het meeste heb ik gedronken. Boos zei ze dat ik alles moest oplikken. Met tegenzin voldeed ik aan haar opdracht en likte de vloer schoon. Tijdens de lunch vertelde ik dat de buurvrouw had aangebeld en ik vroeg haar hoe te handelen.

Ze zei me dat ik hoe dan ook naakt moest open doen, ongeacht wie er voor de deur stond en dat ik dan maar een smoes moest verzinnen. Tijdens de lunch dronk ik de andere 2 glazen urine , maar moest ook weer plassen, dus ik plaste er meteen weer 4 vol. Mijn vrouw keek goedkeurend toe. Die middag heb ik nog 2 glazen geplast en gedronken. Snel was het 5 uur. Ik lag weer klaar om mijn vrouw te ontvangen, maar ze kwam pas tegen 6 uur thuis.

Ik wende er wel aan. Snel ging ik koken en vroeg mijn vrouw of ik wat mocht drinken. Ze pakte mijn glazen uit de koelkast en zei. Ik voelde me vies, maar kon niets doen. De week verliep ongeveer op dezelfde manier als de maandag. Alleen op vrijdag tegen 11 uur belde de buurvrouw weer aan. Ze volgde me naar de tuin en ik vroeg haar wat ze wilde drinken.

Daar het warm was koos ze voor een frisje. Tegen 12 uur wilde ik haar wegwerken, maar ze maakte geen aanstalten. Ik verontschuldigde me en zei dat ik zo weer terug zou zijn. Ik lag er nog maar net, of mijn vrouw kwam al binnen. Ze nam plaats op mijn mond en begon te plassen. Ik was er inmiddels aan gewend en ik dronk haar sappen. De Buuf trok haar string uit en plaatste haar kale kut op mijn mond.

Met kracht begon ze te plassen en ik moest moeite doen om alles weg te slikken. De plas van Buuf smaakte nog bitterder dan die van mijn vrouw. Toen ik haar had droog gelikt stond ze op en zoende mijn vrouw innig. Mijn vrouw vertelde dat Buuf dat al heel lang wilde, maar dat al haar relaties daar op afknapten en dat zij had aangeboden mij als WC te mogen gebruiken, zo vaak ze maar wilde. Ik moest nu dus 2 vrouwen drinken. Ik moest voortaan binnenshuis altijd naakt zijn.

Voor als ik weg ging mocht ik me kleden. Na een paar weken de beide vrouwen te hebben gedronken veranderde er iets drastisch. Ik had net mijn vrouw leeg gedronken, waarna ze naar het toilet ging om te poepen. Na enige tijd kwam ze scheldend het toilet uit omdat er geen wc papier was. Woest ging ze voor me staan en zei: Nu mag jij dat zijn. Ze hurkte boven mijn mond en bevool me de resten weg te likken.

Voorzichtig voldeed ik aan haar verzoek, maar lag haast te kotsen. Gelukkig was haar kont redelijk schoon en likte ik de kleine restjes weg. Ze stond op en zei: We kopen geen wc papier meer. Enne je veegt je eigen kont maar met je vingers af. Tot overmaat van ramp kwam ook Buuf nog even plassen. Daarna ging ook zij poepen. Ze riep om wc papier waarop ik haar met het schaamrood op de kaken moest zeggen dat we dat niet meer hadden.

Ook Buuf bevool me dan maar haar kont te likken.. Kokhalzend voldeed ik aan haar behoefte. Vind je het erg om elke dag mijn kont te likken? De eerste dagen had ikzelf wel diaree, maar mocht mijn kont schoonspoelen onder de douche. Toen ik weer vaste poep had, verdween deze luxe en moest ik mijn gat zelf schoon houden. Wat me wel op viel was dat er steeds meer restjes achter bleven bij zowel mijn vrouw als Buuf. Alles bleek een plan te zijn. In een weekend bond mijn vrouw me weer vast op het bed.

Voor ik me er van bewust was had ik mijn eerste poep gegeten. Weer liet ze een drolletje vallen. Ook dit werkte ik kokhalzend weg. Nog 3 keer liet ze een keutel in mijn mond vallen. Ik likte haar kont schoon, daarna plaste ze haar blaas leeg. Ik voelde me gelukkig. Nog geen 5 minuten later stond Buuf voor de deur. Mijn vrouw vertelde enthousiast wat ze had gedaan, waarop Buuf vroeg of zij dat ook mocht.

Ik mocht mijn ogen openhouden. Een stevige drol verliet haar lijf. Eenmaal in mijn mond wist ik niet wat te doen. Deze was zo groot. Mijn vrouw hielp me, pakte de bolus en brak hem in 2-en. Daarna kreeg ik deel 1 in mijn mond. Ik slikte die weg en vervolgens deel 2. Tijdens het schoonlikken van haar anus, perste Buuf er nog een klein keuteltje uit. Ook die at ik op, maar voelde me misselijk. Ik moest blijven liggen. Ik hoorde de vrouwen lachen in de kamer, maar wist niet waar het over ging.

Die week leerde ik poep eten in grote hoeveelheden. Om te beginnen kreeg ik een grote drol in mijn mond. Mijn vrouw vertelde me te kauwen en het dan door te slikken.

Hierdoor zaten mijn tanden en hele mond onder de poep. Ikzelf mocht ook niet meer naar het toilet en moest poepen op een bord. Alles moest ik op eten. Na 2 weken wist ik niet meer beter en at en dronk alles zonder problemen. Mijn vrouw vertelde mij dat ze die avond een aantal vrienden had uitgenodigd voor een feest. Ik moest fungeren als butler. Wat ze niet vertelde was dat ik een naakte butler zou zijn, met alleen een vlinderstrikje.

Zoveel mensen zouden er niet komen. Wel wilde ze nog wat voorzorg maatregelen nemen, zodat ik me zou gedragen. Snel perste een naald dwars door mijn eikel, gevolgd door een 2e. Toen ik naar mijn lul keek, begon deze spontaan te groeien tot een stijve. Op dat moment ging de bel. Beschaamd liep ik met mijn stijve naar de deur normaal zou mijn lul krimpen van schrik, maar om de een of andere reden bleef hij keihard en deed deze open. Nog steeds bleef mijn lul stijf en ik zag mijn vrouw trots kijken.

Als laatste kwam Buuf. Ik diende het voorgerecht op en trok mij terug in de keuken. Na het voorgerecht werd ik geroepen door mijn vrouw. Ik ben absoluut geen homo en ook niet bisexueel en keek onzeker naar mijn vrouw.

Boos kwam ze op me af, pakte mijn rechter tepel, rekte deze uit en perste er een naald door. Je doet dus wat een ieder van je verlangt, wat het ook is.

Het maakte me misselijk, maar ik nam hem in mijn mond. Ik begon hem te pijpen. Ik voelde de lul harder worden en zoog en likte zo goed als ik kon. Onderwijl voelde ik van achteren een hand naar mijn lul gaan die mij voorzichtig begon af te trekken, er voor zorgend dat de naalden mijn voorhuid niet beschadigden. Dit maakte me bloedgeil en ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing. Ineens voelde ik zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Oneindig lang leek dit te duren.

Waarom weet ik niet, maar ook ik spoot dikke klodders sperma door de lucht. Dan mag ze met het sperma haar mond spoelen en weer alles aan jou geven. Vervolgens slik je alles door. Daarna zal ik je straffen voor je ongecontroleerde ejaculatie. Mijn vrouw keek goedkeurend toe toen ik mijn mond op de mond van de slavin drukte en het sperma in haar mond liet lopen. Even tongde ze mij, maar toen moest ik mijn eigen sperma oplikken en ook aan haar geven.

Mijn slaaf heeft de hele dag niet mogen plassen. Jij gaat alles drinken, zonder te morsen. De slaaf kwam op mij af en trok zijn string uit. Tot mijn schrik zag ik dat de ketting aan een ring door zijn eikel prince Albert vast zat. De slaaf begon te pissen Jezus wat stonk deze Ik slikte snel , maar er leek geen einde aan te komen. Na een paar minuten had ik zijn warme pis geheel opgedronken. Nu moest ik het hoofdgerecht opdienen en mij weer terugtrekken in de keuken.

De slaaf en slavin werden ook naar de keuken gestuurd, want de dames en heren wilden Privacy. De slaaf zag bleek, want plas drinken leek hem zo goor. Bovendien is ze voorzichtig begonnen. Ik heb hem het hele verhaal verteld waarop hij nog bleker werd. Hij keek me ongelovig aan, waarop ik zei: Ze knikte en vroeg: Mijn slaaf wil laten zien dat hij dat alles eet. De slaaf en slavin mochten de keuken uit en moesten toekijken.

Ik ging op de grond liggen en opende mijn mond. Buuf trok haar jurk en string uit, zodat iedereen goed kon kijken. Ze hurkte boven mijn mond en perste een stevige drol naar buiten. Snel kauwde ik deze klein en slikte hem door. De volgende bolus kwam al snel en ook deze at ik snel op. Daarna likte ik haar anus schoon. Ik moet nu toegeven, dat ik de smaak lekker vond. Nu liet ze weer een bolus neerdalen en zonder af te knijpen kwam er haast een bolus van 30 cm uit.

Zo goed als ik kon kauwde ik hem klein en slikte snel door, maar kon niet voorkomen dat er een stuk op de grond viel.

Eerst likte ik haar anus schoon, en pakte toen het stuk van de grond en at dit op. Langzaam liet hij zijn bolus zakken. Ik had genoeg tijd om deze weg te werken. Ook zijn anus likte ik schoon. Bleek kwam ze op me af. Voorzichtig kuste ze mijn mond, maar nu perste ik mijn tong bij haar naar binnen en tongde haar heftig. Eerst gaf ze tegenstand, maar al snel tongde ze heftig terug. Ze perste een drol naar buiten en snel kauwde ik deze fijn en slikte hem door.

Daarna nog het kleintje. Nu moest de slaaf mij zoenen. Dit was ook voor mij een vreemde gewaarwording, want ik had nog nooit een man gezoend. Langzaam voelde ik zijn tong naar binnen gaan, waarop ik hem ook tongde, ondertussen de poep bij hem naar binnen persend. Ik voelde hem kokken maar ging door. Uiteindelijk heeft hij toch een deel van de poep in zich gekregen. De rest heb ik opgegeten. In de keuken zei de slavin dat ze ook moest poepen. Ik antwoordde, als jij er geen problemen mee krijgt, ga je gang, maar ik wil je wel tongen met volle mond.

Zonder haar antwoord af te wachten ging ik met open mond liggen. Aarzelend kwam ze boven me hangen. Ze perste en een lange bolus vond zijn weg naar mijn mond. Ik kauwde hem fijn, maar slikte niet alles door.

Ze stond op en keek me geil aan. Ook ik ging staan en perste mijn volle mond op haar lippen. Onze tongen verstrengelden en daardoor ook de poep. Nog inniger zoende ze door en kwam ineens schokkend klaar. Ook ik perste een drol naar buiten in haar mond. Nu begon ze toch wel te kokken.

Ik draaide me om en at de helft van de drol. Nu slikte ze ook alles weg. Na dit alles was het tijd om het nagerecht te serveren. De enige die nog niet had gepoept, was de slaaf. En na het eten vroeg deze dan ook of hij ook mocht poepen. Ze haalde een trechter uit haar tas en perste deze in de slaaf zijn anus. Wie moet er pissen vroeg ze? Toen kwam mijn vrouw en deed het zelfde. Als laatste piste Buuf haar blaas leeg. De trechter werd verwijderd en de slaaf mocht weer gaan staan.

Na 5 minuten smeekte de slaaf om te mogen poepen. Ik moest weer klaar gaan liggen met mijn mond open. Mijn Vrouw Blinddoekte mij. Met kracht perste de slaaf de poep vermengd met pis uit zijn kont.

Door de druk spatte een groot deel over mij heen en belandde er maar een klein deel in mijn mond. Dit was wel erg goor en kokhalzend slikte ik het door.

Nogmaals kwam er een golf uit zijn anus. Ditmaal beter gericht, maar ik kon het zo snel niet wegwerken. Ik zat van kop tot buik onder de poep en ook de vloer zat onder. De slavin moest alle op de vloer liggende poep in mijn mond stoppen. Toen ze daarmee klaar was en ik alles had weggewerkt moest de slaaf voor straf mijn gezicht schoon likken. De slavin mocht mijn buik likken. Aan zelf koken had Janine een hekel, dus werd er iedere dag bezorgd door de traiteur. Deze bezorgde meestal rond een uur of vijf.

Vaak was het “feest” in het sekshuis dan al bezig, of nog niet afgelopen. Kortom, de traiteur wist wel wat er speelde… Maar daarover later meer… Jon, Janine en de kinderen genoten Ik zal jullie eens vertellen hoe geil mijn moeder is. Haar naam is Sofie, en heeft een zoon, Kees, ik dus.

Het gebeurde allemaal in , een jaar nadat mijn moeder gescheiden was van mijn vader en ze een beetje in een dip zat. Ze was toen 37 en ik net 16 geworden. Je moet weten dat mijn moeder ontzettend geil was in die tijd, omdat ze na een jaar nog steeds "droog' stond en geen andere man aam de haak had geslagen.

Ze ziet er goed uit, ze heeft kort tot halflang donker haar, een stel mooie borsten met mooie grote tepels die zo voor tum-tums door Ik stap nu in de auto en rijd linea recta naar huis.

Sinds Willem bij haar weg was, was ze haar nieuwe collega meer dan leuk gaan vinden. Onzeker als ze was, had ze echter nog niets met die gevoelens Het is zaterdag 3 november en mijn zoon moet vanochtend voetballen. Het is een uitwedstrijd bij Oring in Odoorn. We vertrekken al om 8 uur en de wedstrijd begint om 9 uur. Het is mooi weer maar wel erg fris nog op de vroege ochtend. We hebben ons verzameld op de parkeerplaats en rijden in colonne naar Odoorn.

Het is een half uurtje rijden en we komen dan ook mooi op tijd aan in Odoorn. Terwijl de jongens zich omkleden staan wij, de ouders, met een bakje koffie in de kantine.

Ook de ouders van de tegenstander komen binnen gedruppeld Het regende pijpenstelen die morgen, ofschoon de weerberichten voor die dag mooi weer voorspelden. Ik was op weg naar het strand van Callantsoog en omdat het toch nog regende besloot ik niet de snelweg te nemen maar de binnenwegen. Na een bocht zag ik haar staan, ze stond naast de auto en zwaaide naar mij.

Ze was helemaal doorweekt. Ik stopte en reed een stukje terug en parkeerde de auto achter die van haar. Ze kwam naar mij toe lopen, en nadat ik het raam had opengedraaid boog ze naar mij toe. Ze zei dat ze een lekke band had en vroeg of Het laatste half uur van de les werd altijd besteed aan de liedjes die Julia zelf schreef, en die nog wat bijgeschaafd konden worden. Met advies stond Eric dan altijd klaar al vond hij de liedjes van Julia nou niet geweldig, zeker de teksten die ze bij haar pianospel zong waren niet aan hem besteed.

Het waren teksten die in meisjesdagboeken konden staan over verliefd zijn, problemen op school en Heb je ook wel eens iemand gekend die je, als mens, liever zag gaan dan komen? Iemand wiens aanwezigheid je ergerde vanwege de onuitstaanbare vulgariteit? Iemand waarvoor je je, in aanwezigheid van anderen, zou schamen?

Maar die tegelijkertijd onder dat a-sociale voorkomen een wel degelijk zeer aantrekkelijk uiterlijk verborg? Iemand van wie die platvloersheid op je geilste momenten werkt als een rode lap op een stier. Je hoeft ze niet aardig te vinden of met ze om te gaan. Maar zou je ze soms niet een nacht lang op de heetste manieren te Maar zou je ze soms niet een nacht lang op de heetste manieren te grazen Omdat ik al van jongs af aan nudist ben loop ik als de temperatuur het toelaat zoveel mogelijk in en om het huis naakt.

Ik woon aan de rand van een buitenwijk, in een woning met een grote tuin die grenst aan weilanden. Mijn buren, Ben en Ria zijn een leuk echtpaar van begin vijftig zij zijn afgelopen winter naast mij komen wonen. Ria is een vrouw met een prachtig enigszins mollig figuur. Ben is een hartelijke man waarmee ik direct goed kon opschieten.

Ben is voor zijn werk vaak een paar dagen weg, zodat Ria dan alleen is. Goed ik heb dan misschien niet meer het lichaam van een twintigjarige en al hangen m’n borsten nu wat meer dan vroeger ik kan niet anders zeggen dat ik nog behoorlijk blij met mijn figuur ben.

Ik ben getrouwd met een leuke man, Jan, en ben altijd wel alleen of samen op zoek naar iets uitdagends of prikkelends. Ons sex leven is na 9 jaar relatie nog prima en we gunnen elkaar ook de nodige vrijheid op voorwaarde dat we er ook Koos was het enige kind van ouders die samen nogal in de flower power waren blijven hangen. Of het nou om het eten ging biologisch dynamisch of om de vakanties op de fiets naar landgoedkampen.

Koos zelf was in zijn hart helemaal niet zo en groeide dus een beetje gespleten op. Het werd een beetje gespleten mannetje dat overdag naar Betty’s snackbar holde en s’avonds aanschoof voor de kikkererwten met rauwkost. Zo ging dat ook met sex. Koos zijn ouders vertelden alles ronduit, waren heel vrij en liepen graag naakt rond, Wendy liep bepaald niet met haar seksualiteit te koop.

Ze was slank en donker, droeg het haar kort en had een expressief gezichtje. Maar in de regel keek ze erg zorgelijk met samen geknepen ogen. Ze leek een meisje dat het leven heel ernstig opnam. Ik ontmoette haar bij de kruidenier waar ik m'n boodschappen deed. Ze kocht een tas vol die bijna niet te tillen bleek, zodat ik me erover ontfermde en vroeg waar ze naar toe moest.

Dat bleek een paar straten verder te zijn niet eens zo ver van waar ik woonde. Ze had een etage in een oud huis met hoge Vanuit mijn slaapkamer kijk ik in de tuin van de buren, al zolang als ik hier woon, is mijn buurvrouw alleen. Ik heb al verschillende malen een avondje met haar doorgebracht, soms komt zij bij mij langs en de andere keer ben ik op visite bij haar. Zij is een volle vrouw van bijna zeventig jaar, nog steeds ziet zij er goed uit. Een beetje breder op haar heupen, vrij grote borsten en een mooie brede kont.

Het is niet dat zij echt dik en vet is maar meer een vrouw die al veel heeft meegemaakt en de laatste jaren besloten heeft om niet meer op haar De auto reed over een stil landweggetje. Ik klap zowat", zei de jarige Yvonnne. Yvonne en Brigitte deelden samen een studentenflat en hadden besloten om dit jaar samen met de auto naar Noorwegen te gaan om daar een beetje uit te rusten van al het leren.

Alhoewel ze vaak met jongens op stap gingen hadden ze het weleens met elkaar gedaan. Brigitte zette de auto aan de kant. Dit echt gebeurd verhaal, het heet de moestuin omdat het daar begonnen is, tsja wat is er begonnen. Dat ga ik u zo of misschien verder in dit verhaal uitleggen.

Mijn naam is Karel, ben vijfenveertig jaar en werk al vijfentwintig jaar bij de gemeente intussen als hoofd adminstratie. Ik ben ook al net zo lang getrouwd met mijn lieve nette vrouw Susan en we hebben twee kinderen.

Het verhaal begon zo, twee jaar geleden ben ik op aanraden van vrienden een moestuin begonnen, je weet wel, een lap grond op de grens van de stad waar vele mensen hun groenten Het is een gezellige dag. Vandaag vier ik mijn verjaardag en ik moet zeggen de opkomst is groter dan verwacht. Zelf mijn oude buurmeisje Silvy die ik ongeveer een jaar of acht niet gezien had staat plotseling voor de deur. Toen haar ouders gingen scheiden moest ze verhuizen met haar moeder mee Ze was 15 jaar toen ze vertrokken, maar intussen uitgegroeid tot een goeduitziende jonge vrouw waar je zogezegd je vingers bij af zou likken.

Ik was ondertussen na 12 jaar huwelijk ook gescheiden maar hield ondanks dit toch een hechte band met de gehele Christal ziet haar dochter thuis komen na een lange dag school, ze ziet er niet al te goed uit. De vorige dag had Christal ruzie met haar dochter gekregen toen ze erover begon. Even later komt Sita binnen en schud haar lange donkere haren los, er verschijnt een lichte glimlach op haar mooie gezicht.

Sita is nu achttien jaar, Christal was al ruim dertig toen Sita werd geboren. Ze trouwde laat en door allerlei omstandigheden kon ze eerst niet zwager worden, nadat zij het hadden opgegeven Het is avond, in het gebouw zijn bijna alle lichten uit. Ik kom er, er wel uit met mijn pasje, en wens hem een fijne avond. Ineens kijk ik op de klok, en zie dat ik moet rennen voor de laatste trein.

Snel pak ik mijn spullen, sprint naar de lift, mijn vriendin zal teleurgesteld zijn als ik de nacht niet bij haar doorbreng, en ik ook Ik sta net mijn lange winterjas over mijn colbert te wirmen als op de 7e verdieping de lift stopt. Nicole doorliep haar kleine huisje en knikte tevreden.

Een dag eerder had ze het betrokken en nu was ze geheel op orde. Alles stond zoals het moest.Die week leerde ik poep eten in grote hoeveelheden. Om te beginnen kreeg ik een grote drol in mijn mond. Mijn vrouw vertelde me te kauwen en het dan door te slikken. Hierdoor zaten mijn tanden en hele mond onder de poep. Ikzelf mocht ook niet meer naar het toilet en moest poepen op een bord. Alles moest ik op eten. Na 2 weken wist ik niet meer beter en at en dronk alles zonder problemen. Mijn vrouw vertelde mij dat ze die avond een aantal vrienden had uitgenodigd voor een feest.

Ik moest fungeren als butler. Wat ze niet vertelde was dat ik een naakte butler zou zijn, met alleen een vlinderstrikje. Zoveel mensen zouden er niet komen. Wel wilde ze nog wat voorzorg maatregelen nemen, zodat ik me zou gedragen. Snel perste een naald dwars door mijn eikel, gevolgd door een 2e. Toen ik naar mijn lul keek, begon deze spontaan te groeien tot een stijve.

Op dat moment ging de bel. Beschaamd liep ik met mijn stijve naar de deur normaal zou mijn lul krimpen van schrik, maar om de een of andere reden bleef hij keihard en deed deze open. Nog steeds bleef mijn lul stijf en ik zag mijn vrouw trots kijken. Als laatste kwam Buuf. Ik diende het voorgerecht op en trok mij terug in de keuken. Na het voorgerecht werd ik geroepen door mijn vrouw. Ik ben absoluut geen homo en ook niet bisexueel en keek onzeker naar mijn vrouw. Boos kwam ze op me af, pakte mijn rechter tepel, rekte deze uit en perste er een naald door.

Je doet dus wat een ieder van je verlangt, wat het ook is. Het maakte me misselijk, maar ik nam hem in mijn mond. Ik begon hem te pijpen. Ik voelde de lul harder worden en zoog en likte zo goed als ik kon. Onderwijl voelde ik van achteren een hand naar mijn lul gaan die mij voorzichtig begon af te trekken, er voor zorgend dat de naalden mijn voorhuid niet beschadigden. Dit maakte me bloedgeil en ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing.

Ineens voelde ik zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Oneindig lang leek dit te duren. Waarom weet ik niet, maar ook ik spoot dikke klodders sperma door de lucht. Dan mag ze met het sperma haar mond spoelen en weer alles aan jou geven. Vervolgens slik je alles door. Daarna zal ik je straffen voor je ongecontroleerde ejaculatie. Mijn vrouw keek goedkeurend toe toen ik mijn mond op de mond van de slavin drukte en het sperma in haar mond liet lopen. Even tongde ze mij, maar toen moest ik mijn eigen sperma oplikken en ook aan haar geven.

Mijn slaaf heeft de hele dag niet mogen plassen. Jij gaat alles drinken, zonder te morsen. De slaaf kwam op mij af en trok zijn string uit. Tot mijn schrik zag ik dat de ketting aan een ring door zijn eikel prince Albert vast zat. De slaaf begon te pissen Jezus wat stonk deze Ik slikte snel , maar er leek geen einde aan te komen.

Na een paar minuten had ik zijn warme pis geheel opgedronken. Nu moest ik het hoofdgerecht opdienen en mij weer terugtrekken in de keuken. De slaaf en slavin werden ook naar de keuken gestuurd, want de dames en heren wilden Privacy.

De slaaf zag bleek, want plas drinken leek hem zo goor. Bovendien is ze voorzichtig begonnen. Ik heb hem het hele verhaal verteld waarop hij nog bleker werd. Hij keek me ongelovig aan, waarop ik zei: Ze knikte en vroeg: Mijn slaaf wil laten zien dat hij dat alles eet. De slaaf en slavin mochten de keuken uit en moesten toekijken. Ik ging op de grond liggen en opende mijn mond. Buuf trok haar jurk en string uit, zodat iedereen goed kon kijken. Ze hurkte boven mijn mond en perste een stevige drol naar buiten.

Snel kauwde ik deze klein en slikte hem door. De volgende bolus kwam al snel en ook deze at ik snel op. Daarna likte ik haar anus schoon. Ik moet nu toegeven, dat ik de smaak lekker vond. Nu liet ze weer een bolus neerdalen en zonder af te knijpen kwam er haast een bolus van 30 cm uit. Zo goed als ik kon kauwde ik hem klein en slikte snel door, maar kon niet voorkomen dat er een stuk op de grond viel.

Eerst likte ik haar anus schoon, en pakte toen het stuk van de grond en at dit op. Langzaam liet hij zijn bolus zakken. Ik had genoeg tijd om deze weg te werken. Ook zijn anus likte ik schoon. Bleek kwam ze op me af. Voorzichtig kuste ze mijn mond, maar nu perste ik mijn tong bij haar naar binnen en tongde haar heftig. Eerst gaf ze tegenstand, maar al snel tongde ze heftig terug.

Ze perste een drol naar buiten en snel kauwde ik deze fijn en slikte hem door. Daarna nog het kleintje.

Nu moest de slaaf mij zoenen. Dit was ook voor mij een vreemde gewaarwording, want ik had nog nooit een man gezoend. Langzaam voelde ik zijn tong naar binnen gaan, waarop ik hem ook tongde, ondertussen de poep bij hem naar binnen persend.

Ik voelde hem kokken maar ging door. Uiteindelijk heeft hij toch een deel van de poep in zich gekregen. De rest heb ik opgegeten. In de keuken zei de slavin dat ze ook moest poepen. Ik antwoordde, als jij er geen problemen mee krijgt, ga je gang, maar ik wil je wel tongen met volle mond.

Zonder haar antwoord af te wachten ging ik met open mond liggen. Aarzelend kwam ze boven me hangen. Ze perste en een lange bolus vond zijn weg naar mijn mond.

Ik kauwde hem fijn, maar slikte niet alles door. Ze stond op en keek me geil aan. Ook ik ging staan en perste mijn volle mond op haar lippen. Onze tongen verstrengelden en daardoor ook de poep. Nog inniger zoende ze door en kwam ineens schokkend klaar. Ook ik perste een drol naar buiten in haar mond. Nu begon ze toch wel te kokken. Ik draaide me om en at de helft van de drol. Nu slikte ze ook alles weg. Na dit alles was het tijd om het nagerecht te serveren.

De enige die nog niet had gepoept, was de slaaf. En na het eten vroeg deze dan ook of hij ook mocht poepen. Ze haalde een trechter uit haar tas en perste deze in de slaaf zijn anus. Wie moet er pissen vroeg ze? Toen kwam mijn vrouw en deed het zelfde. Als laatste piste Buuf haar blaas leeg. De trechter werd verwijderd en de slaaf mocht weer gaan staan. Na 5 minuten smeekte de slaaf om te mogen poepen. Ik moest weer klaar gaan liggen met mijn mond open.

Mijn Vrouw Blinddoekte mij. Met kracht perste de slaaf de poep vermengd met pis uit zijn kont. Door de druk spatte een groot deel over mij heen en belandde er maar een klein deel in mijn mond. Dit was wel erg goor en kokhalzend slikte ik het door. Nogmaals kwam er een golf uit zijn anus. Ditmaal beter gericht, maar ik kon het zo snel niet wegwerken. Ik zat van kop tot buik onder de poep en ook de vloer zat onder.

De slavin moest alle op de vloer liggende poep in mijn mond stoppen. Toen ze daarmee klaar was en ik alles had weggewerkt moest de slaaf voor straf mijn gezicht schoon likken. De slavin mocht mijn buik likken. Af en toe likte ze even snel over het pisgaatje van mijn nog steeds stijve lul.

Toen het meeste was opgelikt mocht ik me gaan douchen. Daarna moest ik me weer melden. Ook de slaaf en slavin mochten na mij douchen. Eenmaal weer in de kamer bleek er nog een persoon aanwezig te zijn. Deze keek geamuseerd naar mijn schaamteloze stijve. Tegen mijn vrouw zei hij: Ik werd meegevoerd naar de hal.

Daar werd een onderzoekstafel opgesteld en ik mocht er op gaan liggen. Mijn armen en benen werden vastgesnoerd en ik werd geblinddoekt. Ik voelde dat de naalden uit mijn eikel werden getrokken en deze werd ontsmet. Nog even voelde ik gefriemel bij mijn eikel. De blinddoek ging af en ik mocht naar mijn lul kijken. Tot mijn geile schrik, bleek ik een Prince Albert piercing te hebben. Spontaan kwam ik klaar en spoot een enorme lading zaad in mijn gezicht.

Mijn vrouw liep op me toe en likte mijn gezicht schoon. Daarna tongde ze me innig en langdurig. Ze fluisterde in mijn oor: Ik dank je voor je geweldige optreden en ik hou zielsveel van je. Je hebt nog wat tegoed van me. Inmiddels waren slaaf en slavin ook weer terug en mijn Vrouw nodigde iedereen uit voor een drankje in de woonkamer.

Toen ze de bestelling op nam en bij mij aankwam, keek ik haar vragend aan. Alles is nu toegestaan. Ik perste mijn mond op haar klit en dronk mijn vrouw leeg. Na een uurtje vertrokken de gasten, alleen Buuf bleef nog en fluisterde wat in het oor van mijn vrouw. We ruimden samen de rotzooi op en gingen naar de slaapkamer. Na nog even wat te hebben gevoosd met elkaar vielen we uitgeput in slaap, ik nog steeds met een stijve.

De volgende dag werd ik wakker met nog steeds die stijve. Zowel mijn vrouw als Buuf hadden een arm om me heen geslagen. Ik had nog steeds een vol gevoel van gisteren avond en ik moest poepen en pissen als een beer.

Voorzichtig gleed ik uit bed en liep naar de keuken. Ik pakte een bord en hurkte er boven. Ik perste en een enorme bolus verliet mijn darmen. Er leek geen einde aan te komen. Ik dekte het af met folie en plaatste het bord in mijn eigen koelkast. Voorzichtig perste ze hem dieper naar binnen.

Toen ze weerstand voelde zei ze tegen me. Ze pompte de katheter op en zei: Bovendien kan je nu plassen. Het andere eind van de slang ging in mijn mond en ze draaide het kraantje open. Met druk spoot mijn pis in mijn mond. Snel slikkend dronk ik alles weg. Deze pis was zo goed als smaakloos.

Ze fluisterde in mijn oor, dat ze het zo geil vond om me stijf te zien, dat ze voorlopig er voor zou zorgen dat ik stijf bleef.

Ze pakte een kleine naald en plaatste daar een injectiespuit aan. Pakte een flesje, zoog de vloeistof op. Plaatste de naald tegen mijn eikel en perste hem er een klein stukje in. Daarna drukte ze de spuit leeg. Ik tongde haar terug en voelde tussen haar benen. Ze was druipnat en ik stelde voor om haar naar een orgasme te likken. Neuken ging immers niet met die slang. Ze ging op de keukentafel liggen en spreidde haar benen.

Ook Buuf was wakker geworden en stond naar ons te kijken. Toen we klaar waren maakte ik ontbijt voor de dames.

Ikzelf at mijn eigen bordje leeg. Daarna gingen we lekker zonnen in de tuin. Na 10 mins gaf Buuf aan dat ze hoge nood had. Ik ging direct op mijn rug liggen, maar mijn vrouw besloot het anders te willen doen. Dit keer geen drinken, maar gewoon over me heen plassen. Ik moest op de tegels gaan liggen en eerst piste Buuf over me heen. Ik moest blijven liggen tot ik opgedroogd was. Toen piste mijn vrouw over me heen.

Weer moest ik me laten drogen. Ik stonk over mijn hele lijf naar pis. Ik moest de dames van drankjes voorzien die ochtend. Zelf mocht ik ook een echt glaasje fris.

Tegen lunchtijd vroeg mijn vrouw of ik niet moest poepen. Ik had nog geen aandrang, maar ze bevool me om gebukt voorover te staan. Ze perste haar middelvinger diep in mijn anus, bewoog deze door mijn kont en trok hem terug.

Ze hield hem voor mijn mond waarop ik hem schoon begon te likken. Toen hij schoon was, moest ik proberen te poepen, uiteraard op een bord. Er kwam een redelijke drol uit en ze liep met het bord naar de keuken en zei dat ze broodjes ging maken.

Terwijl ze dat deed, tapte buuf mijn urine af in een kan. Ook zij verdween naar de keuken. Ze kwamen samen lachend terug met een dienblad waarop 3 borden en 3 gevulde glazen. Mijn brood bleek belegd met poep. In de glazen zat voor ieder Urine. Voor de dames een lichtgekleurde, voor mij een donkergele urine. De dames en ik proostten en we dronken de glazen leeg. Gezellig keuvelend aten we het brood. Hier komt je toetje. Ze pakte mijn bord en poepte een kleine keutel. Toen ging de bel.

Ik stonk naar pis, had mijn mond vol poep en een stijve lul waaruit een slangetje hing.. Beschaamd liep ik naar de deur. Daar stonden wel 30 meiden. Ook ik ging weer naar de tuin, maar mijn vrouw bevool me binnen te blijven: Na 10 minuten ging de bel opnieuw.

Ze keken me vernederend aan. Ik begeleidde ze naar de tuin. Mijn vrouw en buuf excuseerden zich en namen mij weer mee naar binnen. De badkamer bleek het doel.

Ik moest in het bad gaan liggen. Trouw deed ik wat ze verlangden en ging er vanuit dat ik gewassen zou worden. De praktijk bleek anders. Buuf boeide mijn voeten en mijn vrouw mijn handen. Ze draaiden de stop dicht en verlieten de badkamer.

Na wat leek een eeuwigheid ging de deur weer open en kwamen 4 vrouwen binnen. Ze gingen op het bad staan, trokken hun rokken omhoog en begonnen over me heen te plassen.

Stinkende gele pis spatte op mijn lijf en over mijn hoofd. Ook in mijn mond en ik slikte het door. Toen ze uitgeplast waren, vertrokken ze en 4 mannen kwamen binnen. Deze gingen naast het bad staan en pisten me ook onder. Langzaam vulde het bad zich. Toen allen me hadden onder gepist was het bad zover vol, dat mijn lijf net onder was. Ze pakte mijn hoofd vast en drukte me onder.

Ik dronk wat ik kon en voelde me met de minuut geiler worden. Weer kwamen 4 mannen binnen en begonnen zich af te trekken. Deze 4 vertrokken en de volgende kwamen. Dit ging door totdat alle mannen geweest waren. Ik lag nu in een bad gevuld met pis en sperma. Mijn vrouw kwam weer binnen en zette de bubbels aan. Ik werd zo geil dat mijn lul op en neer danste, maar ik kon er niets mee. Ik mocht uit het bad stappen en vroeg of ik mocht douchen.

Ik moest me melden in de tuin. Mijn vrouw zei dat ze het bad zou schoonmaken. Ik werd opgevangen door buuf en die zei. Hij heeft vandaag al veel gedronken en aan zijn buik te zien staat hij op klappen.

Wat zullen we doen, laten we hem nog even lijden of zal ik het kraantje opendraaien? Toen ook mijn vrouw weer terug was, liep buuf op me af. Pakte het slangetje en koppelde er een dildo met slang aan. Deze dildo perste ze in mijn anus. Toen draaide ze het kraantje open en mijn pis liep vanuit mijn blaas zo mijn anus in.

Ik voelde hoe mijn darmen zich vulden. Na een paar minuten zag buuf dat er niets meer stroomde. Ze draaide het kraantje dicht en trok voorzichtig de dildo uit mijn kont. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn kont omhoog. Ze koppelde de dildo af en hield de slang boven mijn hoofd, draaide het kraantje open en de rest van de plas spetterde op mijn gezicht en in mijn mond.

Nu mocht ik persen en mijn pis spoot uit mijn anus, veel op het gras, maar ook veel over me heen. Het laatste restje pis was bruin en er zaten klontjes poep in. Uiteraard zorgde buuf er voor dat juist dat beetje in mijn mond terecht kwam. Ik kreeg een applaus en de gasten vertrokken. Ik voelde me nu wel heel erg goor. Ik smeekte mijn vrouw om te mogen douchen.

Alleen afdrogen was er niet bij. Ik zou vanzelf wel opdrogen zo was de redernering. Die avond hebben we heerlijk ge-BBQ-ed en eindelijk mocht ik weer een gewone drank drinken en een heerlijk hapje eten. Hi, ik ben Hetty en vorige zomer gingen we naar Frankrijk op vakantie. Mijn man reed de Caravan en mijn dochter zat op de achterbank. We zijn pas in dit dorpje komen wonen, Ik Hans en mijn vrouwtje Gea. Daar we uit de grote stad komen, zijn we een bezienswaardigheid voor….

Het is weer zover, de vierdaagse gaat eerdaags weer van start. Ik heb wel heel goede herinneringen aan het loop festijn. Na mijn heerlijke ontmoetingen, met Lieve Anja, heb ik haar nog regelmatig bezocht en heerlijke sex bedreven. Maar ze liep wel naar de 74 jaar, was…. Na een week hard te hebben gewerkt is het vrije weekend altijd een rustpunt voor mij, Koos, vrijgezel en 35 jaar, dat jullie het maar weten….

Ik ben Peter een verstokte vrijgezel van zestig jaar, mijn grootste liefhebberij is: Door de polder fietsen op zoek naar sex. Het maakt me niks uit…. Eindelijk was ik, Arno, een midweekje alleen.

Het was herfst vakantie en Henny mijn vrouw is een midweek, naar een vakantiehuisje op de Veluwe. Dat houd je niet voor…. Ik, Gea woont met mijn gezinnetje in een…. Lieve lezers, dat was me het dagje wel gisteren in het park, thuis hebben we alles nog eens dunnetjes overgedaan en zijn lekker gaan slapen.

In een zwierige zwaai kwam ze de bloemenwinkel binnen. Ze had een luxueus mantelpakje aan die zo strak gegoten zat dat haar grote…. Heerlijk relaxed boottochtje gehad en voldaan, zitten we in de bus die ons naar mijn hotel brengt. Voor ons zit Mevr. Noem me in het….

Ik slenter, met een paar biertjes op, over de vrijmarkt. Meeste wat er in de kraampjes wordt aangeboden is troep maar soms, heel soms…. Na het heerlijke geile weekend bij Greet en Eva, kwam ik zondagavond, laat en moe thuis. Na de dames beiden een app je te hebben gestuurd…. Na te hebben geneukt in het warenhuis, de tramrit met de Surinaamse en in de Bieb met Betsy.

Hallo lieve mensen, Wij zijn Andre en Ans, al meerdere jaren getrouwd en kinderloos. Het vreemde aan ons is dat we als hobby hebben. Er gaan een paar dagen overheen sinds ik met Anja de jogster in het park heb liggen neuken en het verhaal dat haar vriendin ook super….

Ik ben Peter 33 jaar supermarkt medewerker en vrijgezel. Ik geil op oudere vrouwen en deze hoeven er niet goed uit te zien, als ze maar…. Dit voorval speelde zich vorig jaar af toen het zo warm was.

Ik, Jan, ben een dominante man en daar heeft Maaike, mijn vrouw, geen enkel…. Slanke Ada was een deftige dame van zestig jaar oud die haar hele leven lang alleen gebleven was. Ze had een ernstig en doorleefd gezicht maar…. Sinds ik Mark, 35 jaar zonder werk thuis zit, nu al ruim 1 jaar, is mijn vrouw Karin, 34 jaar zich de laatste maanden steeds dominanter….

Na heel vaak te hebben gereageerd op advertenties besloot ik er maar een zelf te plaatsen, man zoekt liefst incontinente slons voor seks relatie leeftijd en…. Verzoeknummer 2 voor pepemar ze blijkt een dame ipv een heer te zijn Ik was op vakantie in Frankrijk en dit jaar wilde ik scoren, maar….

Wat het was weet ik niet maar die dag had ik gewoon geen zin om naar huis te gaan. Ik wilde wel weer eens ouderwets gaan…. Cindy had in een opwelling haar buurvrouw Valerie uitgenodigd, en haar oude schoolvriendin Nathalie. Cindy had al een tijdje geile fantasieën over Valerie. Mijn naam is Maria, en ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met Pieter.

Op sex gebied doen we elkaar niets te kort en zijn we…. Het volgende verhaal speelde zich deze zomer af ergens in Brussel. Reeds meer de 6 jaar werk ik als ingenieur voor een bekend lift-bedrijf. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Peter Wasbeer, 50 en sinds enkel jaren weer vrijgezel. Bij terugkomst in het hotel lijkt het wel of Pia biechtwater gedronken heeft, want terwijl we een afzakkertje nemen in de bar van het hotel zegt…. Ik lach slechts en…. Met mijn blik gericht richting mijn voeten sta ik naakt voor haar.

Pia lijkt echter niet gediend van mijn houding, want ze neemt mijn kin vast…. Diverse relaties heeft het me reeds gekost, maar op de een of andere manier is het onoverkomelijk: We hadden beiden al een echtscheiding achter de rug toen we elkaar ontmoetten, dus het was, zoals men dit noemt, liefde op het tweede gezicht.

Op mijn gemak loop ik door de bossen op de Vughtse heide, ik ben hier nog nooit geweest. Ik, Pieter, heb Marieke leren kennen in een kroegje vlakbij mijn huis. Ik ben nooit een kroegenloper of zo geweest, maar na mijn echtscheiding verveelde ik…. Het was een koude avond. Emma, een meid van begin 20, met mooie strakke borsten, blond krullend haar en pure blauwe ogen, was onder weg naar….

We ontmoeten elkaar toen we beiden eind 30 waren, mijn vrouw Patty en ik. Beiden hadden we al diverse relaties gehad en op de een of….

.

Ilse is ‘n prachtige blondine van nog maar net 19 jaar, met heel lang stijl blond haar, en ‘n paar grote onschuldige blauwe ogen, ze heeft nog wel eens van die kinderlijke trekjes, zo duimt ze ook nog steeds en heeft ze aan haar sleutelbosje ‘n roze speentje. Ze heeft vandaag ‘n mooi roze topje aan met korte pof mouwtjes en ‘n kleine strakke jeans hotpants.

Ze ziet er echt heel sexy uit want haar hotpants zit zó strak dat haar “vrouwelijk Het was afgelopen zomer dat ik 's morgens, net iets te vroeg naar mijn zin, wakker werd gemaakt door een hels kabaal dat van de straat kwam. Niet dat ik nog sliep. Ik lag nog wat onrustig te woelen, want het was een warme nacht geweest. Mijn stringetje was al wat ik die nacht aan had en kon verdragen qua kleding. Opgeschrikt door het lawaai van de straat kwam ik toch maar uit bed, pakte mijn zijden nachtjapon van de stoel naast mijn bed en trok hem snel aan.

Het is een heerlijke zijden witte japon die je, net als een badjas, kunt dichtknopen met Marian en Angela fietsten zoals elke dag van school. Ze woonden allebei in een klein dorpje en zaten in dezelfde klas. Ze waren al jaren dikke vriendinnen. Elke dag fietsten ze 15 kilometer heen en weer naar school. Dat vonden ze niet erg want daar kreeg je strakke billen en dijen van.

En die hadden ze ook. Met hun net 18 jaar, een strak lichaam met een mooie c-cup waren ze heel gewild bij de jongens. Daar hadden ze allebei echter weinig interesse in. De jongens die ze kenden hadden maar een ding in hun hoofd en dat was zo snel mogelijk in hun Ik denk dat ieder mens wel een droom heeft een verlangen of een stille fantasie.

De meeste mensen houden het daar ook bij. Ik droom al heel lang van een bepaalde soort van seks met een vrouw. Het is eigenlijk niet zo heel vreemd, vind ik. Al zijn er genoeg die het niets vinden en zelfs tot gewoon vies of smerig.

Ik weet dat het misschien wel nooit uit zal komen maar de droom alleen is al heerlijk. In de loop der jaren heb Mijn broer Geert is tien jaar ouder dan ik, afgelopen zomer scheiden hij van zijn vrouw Femke 44 jaar nadat was uitgekomen dat hij al een tijd een verhouding bleek te hebben met een gescheiden vrouw die bij hem op de zaak werkt.

Ik had de laatste jaren weinig contact gehad met Geert en Femke, mijn vrouw Marloes 30 kon totaal niet overweg met hun waardoor ieder een beetje voor zich leefde, alleen op verjaardagen zagen wij elkaar of bij onze ouders thuis. Mijn schoonzus bleef in hun huis wonen samen met mijn nichtje Tamara van Zij waren nog maar Na de seksuele uitspatting van vanmiddag was het tijd geworden om de inwendige mens te verwennen.

De familie Janssen hield van lekker eten en drinken. Doordat ze niet op de centjes hoefde te letten, was er iedere dag een heerlijke maaltijd. Aan zelf koken had Janine een hekel, dus werd er iedere dag bezorgd door de traiteur. Deze bezorgde meestal rond een uur of vijf. Vaak was het “feest” in het sekshuis dan al bezig, of nog niet afgelopen. Kortom, de traiteur wist wel wat er speelde… Maar daarover later meer… Jon, Janine en de kinderen genoten Ik zal jullie eens vertellen hoe geil mijn moeder is.

Haar naam is Sofie, en heeft een zoon, Kees, ik dus. Het gebeurde allemaal in , een jaar nadat mijn moeder gescheiden was van mijn vader en ze een beetje in een dip zat. Ze was toen 37 en ik net 16 geworden. Je moet weten dat mijn moeder ontzettend geil was in die tijd, omdat ze na een jaar nog steeds "droog' stond en geen andere man aam de haak had geslagen.

Ze ziet er goed uit, ze heeft kort tot halflang donker haar, een stel mooie borsten met mooie grote tepels die zo voor tum-tums door Ik stap nu in de auto en rijd linea recta naar huis. Sinds Willem bij haar weg was, was ze haar nieuwe collega meer dan leuk gaan vinden.

Onzeker als ze was, had ze echter nog niets met die gevoelens Het is zaterdag 3 november en mijn zoon moet vanochtend voetballen. Het is een uitwedstrijd bij Oring in Odoorn. We vertrekken al om 8 uur en de wedstrijd begint om 9 uur. Het is mooi weer maar wel erg fris nog op de vroege ochtend. We hebben ons verzameld op de parkeerplaats en rijden in colonne naar Odoorn. Het is een half uurtje rijden en we komen dan ook mooi op tijd aan in Odoorn. Terwijl de jongens zich omkleden staan wij, de ouders, met een bakje koffie in de kantine.

Ook de ouders van de tegenstander komen binnen gedruppeld Het regende pijpenstelen die morgen, ofschoon de weerberichten voor die dag mooi weer voorspelden. Ik was op weg naar het strand van Callantsoog en omdat het toch nog regende besloot ik niet de snelweg te nemen maar de binnenwegen. Na een bocht zag ik haar staan, ze stond naast de auto en zwaaide naar mij.

Ze was helemaal doorweekt. Ik stopte en reed een stukje terug en parkeerde de auto achter die van haar. Ze kwam naar mij toe lopen, en nadat ik het raam had opengedraaid boog ze naar mij toe. Ze zei dat ze een lekke band had en vroeg of Het laatste half uur van de les werd altijd besteed aan de liedjes die Julia zelf schreef, en die nog wat bijgeschaafd konden worden. Met advies stond Eric dan altijd klaar al vond hij de liedjes van Julia nou niet geweldig, zeker de teksten die ze bij haar pianospel zong waren niet aan hem besteed.

Het waren teksten die in meisjesdagboeken konden staan over verliefd zijn, problemen op school en Heb je ook wel eens iemand gekend die je, als mens, liever zag gaan dan komen?

Iemand wiens aanwezigheid je ergerde vanwege de onuitstaanbare vulgariteit? Iemand waarvoor je je, in aanwezigheid van anderen, zou schamen? Maar die tegelijkertijd onder dat a-sociale voorkomen een wel degelijk zeer aantrekkelijk uiterlijk verborg? Iemand van wie die platvloersheid op je geilste momenten werkt als een rode lap op een stier.

Je hoeft ze niet aardig te vinden of met ze om te gaan. Maar zou je ze soms niet een nacht lang op de heetste manieren te Maar zou je ze soms niet een nacht lang op de heetste manieren te grazen Omdat ik al van jongs af aan nudist ben loop ik als de temperatuur het toelaat zoveel mogelijk in en om het huis naakt.

Ik woon aan de rand van een buitenwijk, in een woning met een grote tuin die grenst aan weilanden. Mijn buren, Ben en Ria zijn een leuk echtpaar van begin vijftig zij zijn afgelopen winter naast mij komen wonen.

Ria is een vrouw met een prachtig enigszins mollig figuur. Ben is een hartelijke man waarmee ik direct goed kon opschieten. Ben is voor zijn werk vaak een paar dagen weg, zodat Ria dan alleen is. Goed ik heb dan misschien niet meer het lichaam van een twintigjarige en al hangen m’n borsten nu wat meer dan vroeger ik kan niet anders zeggen dat ik nog behoorlijk blij met mijn figuur ben. Ik ben getrouwd met een leuke man, Jan, en ben altijd wel alleen of samen op zoek naar iets uitdagends of prikkelends.

Ons sex leven is na 9 jaar relatie nog prima en we gunnen elkaar ook de nodige vrijheid op voorwaarde dat we er ook Koos was het enige kind van ouders die samen nogal in de flower power waren blijven hangen.

Of het nou om het eten ging biologisch dynamisch of om de vakanties op de fiets naar landgoedkampen. Koos zelf was in zijn hart helemaal niet zo en groeide dus een beetje gespleten op.

Het werd een beetje gespleten mannetje dat overdag naar Betty’s snackbar holde en s’avonds aanschoof voor de kikkererwten met rauwkost. Zo ging dat ook met sex. Koos zijn ouders vertelden alles ronduit, waren heel vrij en liepen graag naakt rond, Wendy liep bepaald niet met haar seksualiteit te koop. Ze was slank en donker, droeg het haar kort en had een expressief gezichtje. Maar in de regel keek ze erg zorgelijk met samen geknepen ogen.

Ze leek een meisje dat het leven heel ernstig opnam. Ik ontmoette haar bij de kruidenier waar ik m'n boodschappen deed. Ze kocht een tas vol die bijna niet te tillen bleek, zodat ik me erover ontfermde en vroeg waar ze naar toe moest.

Dat bleek een paar straten verder te zijn niet eens zo ver van waar ik woonde. Ze had een etage in een oud huis met hoge Vanuit mijn slaapkamer kijk ik in de tuin van de buren, al zolang als ik hier woon, is mijn buurvrouw alleen. Als ze omkijkt ziet ze dat ze begluurd wordt door een man die zich staat af te trekken.

Wat een grote piemel, denkt Lara. Ze is boos dat die man ongegeneerd staat te gluren, maar ze wordt er wel knetter geil van. Dan zegt hij "Meid, ik wil je kale kutje neuken, zullen we? Moet je horen, je gelooft je oren niet! Ik was vorige week op een verjaardag van een vriend van mij.

Op dat feest werd ik voorgesteld aan een dame die de "Pismilf" wordt genoemd. Ik wist dat van mijn vriend, maar begreep niet waarom die vrouw het met zo'n bijnaam moest stellen. Misschien was ooit uitgelekt dat ze aan plassex doet? Maar gaandeweg de avond gebeurde er het volgende. Opeens gooide de zogenaamde pismilf haar hoge hakken uit, trok haar rok van haar kont en ging met haar blote kut boven haar schoentjes hangen.

Iedereen keek zijn ogen uit en een paar gasten begonnen te giechelen. Ik zag dat de pismilf in haar schoenen begon te plassen, en ik lieg niet: Een paar mensen gingen over de zeik, die vonden het schandalig! Dat doe je toch niet? Een andere vriend van mijn maat had teveel gezopen en pakte een schoentje van de vloer, zette die aan zijn mond en dronk de pis van de pismilf in 1 teug op.

Ik vond alles supergeil en ben maar even naar de w. Oja, de pismilf was niet alleen die avond, ze had haar vriend meegenomen die alles op film zette. Vast niet voor het nageslacht. Klik hier voor die filmpjes. Gewaagde plassex, dat zeker! Nieuwe filmpjes waarin vrouwen pijpen en in hun mond gepist worden. Wijven worden in hun bek gepist en eten sperma. Twee mannen plassen in haar mond, 1 man neukt haar. Mannen plassen in een bak, vrouwen drinken de urine. Geile vrouw wordt door 8 mannen ondergeplast.

Een gangbang waarbij mannen plassen en klaarkomen. De ene man neukt de vrouw, de andere pist in haar bek. Blondine met grote tieten wordt door 5 mannen beplast. Vieze vent pist straal urine in haar kale kutje en mond. Snol pijpt een dikke pik en krijgt straal urine als dank. Deze geile slet wordt ruw in kut en kont geneukt. Blondje pijpt een man klaar en krijgt bak pis op hoofd. Vrouw ligt op grond en wordt door 3 man ondergeplast. Geil sletje houdt van warme stralen urine in haar mond.

Vrouw heeft plastic trechter op kop en wordt bezeken. Meid met lekkere tieten wordt in haar bekkie gepist. Wijf met grote tieten is vastgebonden aan een paal. Vrouw wordt in kont geneukt en krijgt pis tegen de kut.

Man spuit zijn sperma tegen de kale kut van blondine. Eerst komen deze mannen klaar en daarna plassen ze. Twee meisjes zoenen en krijgen sperma over zich heen. Gezicht is volgesmeerd met sperma en warme urine. Vrouw met grote borsten wordt gedubbelneukt.

Geile hoer krijgt klodder sperma in haar mond. Twee grote lullen moeten plassen na het klaarkomen. Deze meid krijgt een vuist in haar kut. Maar als je deze openingszin toch durft te gebruiken, en dat lekkere wijf aan de bar heeft humor en antwoordt: Haal die lul maar uit je broek!

Zeker als dat geile wijf jouw vraag niet als grap opvat, maar zeer serieus neemt. Want jij wordt geil van plassende wijven! En zij wordt er geil van als jouw urine haar keeltje instroomt. Op de site Pis in mijn bek staan niet alleen een boel films, maar ook hebben wij zelf de verhalen bij de films geschreven. Die verhalen zijn dus niet alleen uniek, maar ook geil en grappig tegelijk.
Betaalde sex sites kutpiercing


Het sportcomplex was enorm en toen ik —toeschouwer op het toernooi- alweer moest plassen, zocht ik liever een boompje op in de bossen naast het sportpark…. Na een verzorging van een jaar is mijn lieve vrouw Esmee, gestorven. Diepe droefenis, Maar ik moest de draad weer oppakken en besloot om me zelf…. Hi, Ik Benno, heb één vriend, ja mijn allerbeste vriend kan ik wel zeggen. André is wat je noemt een nakomertje, zijn moeder was al….

Daar lig je dan, spiernaakt je benen wat uit elkaar zodat je gastvrije kutje wat open staat met de zes mannen, die wij uit hadden gekozen…. Hi, ik ben Hetty en vorige zomer gingen we naar Frankrijk op vakantie. Mijn man reed de Caravan en mijn dochter zat op de achterbank. We zijn pas in dit dorpje komen wonen, Ik Hans en mijn vrouwtje Gea.

Daar we uit de grote stad komen, zijn we een bezienswaardigheid voor…. Het is weer zover, de vierdaagse gaat eerdaags weer van start. Ik heb wel heel goede herinneringen aan het loop festijn. Na mijn heerlijke ontmoetingen, met Lieve Anja, heb ik haar nog regelmatig bezocht en heerlijke sex bedreven.

Maar ze liep wel naar de 74 jaar, was…. Na een week hard te hebben gewerkt is het vrije weekend altijd een rustpunt voor mij, Koos, vrijgezel en 35 jaar, dat jullie het maar weten…. Ik ben Peter een verstokte vrijgezel van zestig jaar, mijn grootste liefhebberij is: Door de polder fietsen op zoek naar sex. Het maakt me niks uit…. Eindelijk was ik, Arno, een midweekje alleen. Het was herfst vakantie en Henny mijn vrouw is een midweek, naar een vakantiehuisje op de Veluwe. Dat houd je niet voor….

Ik, Gea woont met mijn gezinnetje in een…. Lieve lezers, dat was me het dagje wel gisteren in het park, thuis hebben we alles nog eens dunnetjes overgedaan en zijn lekker gaan slapen. In een zwierige zwaai kwam ze de bloemenwinkel binnen. Ze had een luxueus mantelpakje aan die zo strak gegoten zat dat haar grote….

Heerlijk relaxed boottochtje gehad en voldaan, zitten we in de bus die ons naar mijn hotel brengt. Voor ons zit Mevr. Noem me in het…. Ik slenter, met een paar biertjes op, over de vrijmarkt. Meeste wat er in de kraampjes wordt aangeboden is troep maar soms, heel soms….

Na het heerlijke geile weekend bij Greet en Eva, kwam ik zondagavond, laat en moe thuis. Na de dames beiden een app je te hebben gestuurd…. Na te hebben geneukt in het warenhuis, de tramrit met de Surinaamse en in de Bieb met Betsy. Hallo lieve mensen, Wij zijn Andre en Ans, al meerdere jaren getrouwd en kinderloos.

Het vreemde aan ons is dat we als hobby hebben. Er gaan een paar dagen overheen sinds ik met Anja de jogster in het park heb liggen neuken en het verhaal dat haar vriendin ook super….

Ik ben Peter 33 jaar supermarkt medewerker en vrijgezel. Ik geil op oudere vrouwen en deze hoeven er niet goed uit te zien, als ze maar…. Dit voorval speelde zich vorig jaar af toen het zo warm was. Ik, Jan, ben een dominante man en daar heeft Maaike, mijn vrouw, geen enkel…. Slanke Ada was een deftige dame van zestig jaar oud die haar hele leven lang alleen gebleven was.

Ze had een ernstig en doorleefd gezicht maar…. Sinds ik Mark, 35 jaar zonder werk thuis zit, nu al ruim 1 jaar, is mijn vrouw Karin, 34 jaar zich de laatste maanden steeds dominanter…. Na heel vaak te hebben gereageerd op advertenties besloot ik er maar een zelf te plaatsen, man zoekt liefst incontinente slons voor seks relatie leeftijd en…. Verzoeknummer 2 voor pepemar ze blijkt een dame ipv een heer te zijn Ik was op vakantie in Frankrijk en dit jaar wilde ik scoren, maar….

Wat het was weet ik niet maar die dag had ik gewoon geen zin om naar huis te gaan. Ik wilde wel weer eens ouderwets gaan…. Cindy had in een opwelling haar buurvrouw Valerie uitgenodigd, en haar oude schoolvriendin Nathalie. Cindy had al een tijdje geile fantasieën over Valerie. Mijn naam is Maria, en ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met Pieter. Op sex gebied doen we elkaar niets te kort en zijn we…. Het volgende verhaal speelde zich deze zomer af ergens in Brussel.

Reeds meer de 6 jaar werk ik als ingenieur voor een bekend lift-bedrijf. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Peter Wasbeer, 50 en sinds enkel jaren weer vrijgezel. Bij terugkomst in het hotel lijkt het wel of Pia biechtwater gedronken heeft, want terwijl we een afzakkertje nemen in de bar van het hotel zegt….

Ik lach slechts en…. Met mijn blik gericht richting mijn voeten sta ik naakt voor haar. Pia lijkt echter niet gediend van mijn houding, want ze neemt mijn kin vast…. Diverse relaties heeft het me reeds gekost, maar op de een of andere manier is het onoverkomelijk: We hadden beiden al een echtscheiding achter de rug toen we elkaar ontmoetten, dus het was, zoals men dit noemt, liefde op het tweede gezicht.

Op mijn gemak loop ik door de bossen op de Vughtse heide, ik ben hier nog nooit geweest. Man spuit zijn sperma tegen de kale kut van blondine. Eerst komen deze mannen klaar en daarna plassen ze. Twee meisjes zoenen en krijgen sperma over zich heen. Gezicht is volgesmeerd met sperma en warme urine. Vrouw met grote borsten wordt gedubbelneukt. Geile hoer krijgt klodder sperma in haar mond. Twee grote lullen moeten plassen na het klaarkomen. Deze meid krijgt een vuist in haar kut.

Maar als je deze openingszin toch durft te gebruiken, en dat lekkere wijf aan de bar heeft humor en antwoordt: Haal die lul maar uit je broek! Zeker als dat geile wijf jouw vraag niet als grap opvat, maar zeer serieus neemt. Want jij wordt geil van plassende wijven! En zij wordt er geil van als jouw urine haar keeltje instroomt.

Op de site Pis in mijn bek staan niet alleen een boel films, maar ook hebben wij zelf de verhalen bij de films geschreven. Die verhalen zijn dus niet alleen uniek, maar ook geil en grappig tegelijk.

Ja dat kan, ga maar kijken. Blonde griet zit op een autodak en pist naar beneden. Op straat pist een kerel tegen een plassende meid. Meisje wordt al plassend op de foto gezet door viezerik. Tiener fantaseert samen met ouwe vent over plassex. Sletje moet nodig en plast in haar panty. Eva is gek op spuitende plassex. En op een gevulde kut. Deze zeikslet heeft een blind date met een geile pislul! Wandelend in het bos moet zijn vriendinnetje plassen.

Geil piskutje laat haar plasje lopen tijdens het douchen. Man gluurt naar een meisje dat nodig moet pissen. Blond sletje is in het bos. Ze doet haar rokje omhoog Man biedt sletje geld: Plasfilmpje van een tienersletje dat in haar broek plast. Hoe ver kan dit piskutje haar straal wegspuiten? Brunette met grote tieten zeikt tegen een lantaarnpaal. In deze films een combinatie van plassen met neuken. Sex in het openbaar waarbij meisje op straat plast.

Zeilsknol wordt door Dries in haar piskut geneukt. Twee vrienden kijken toe hoe carla staat te pissen. In deze film zien we plassex in close-up gefilmd. Plas Tiener We hebben een website gevonden met een aantal gratis sexfilmpjes waarin tieners niet alleen hun plasje laten lopen, maar ook keihard afgeneukt worden door stoere binken.

Er zitten echt een paar trailer tussen waar je snel een dikke lul van krijgt. Ga naar Plas Tieners. Vanaf vandaag hebben we een hele pagia gevuld met films. Elke dag vind je er nieuwe. Als je eens wat ranzigers wilt dan wat je gewend bent, probeer dan eens Ranzige Porno.

Niet gaan kijken als je nog moet eten. Ook niet als je net gegeten hebt. Bezoek ook eens deze sites: Reality porno Amateur porno Nederlandse Pornosterren. Ze noemen het een GoldenShower: Deze man heeft mazzel, want zijn meisje moest erg nodig en laat haar warme urine lekker op zijn kop kletteren.

En nu ze toch met vieze spelletjes bezig zijn, kan een geile pot sex ook geen kwaad. Maar eerst moet meneer nog effe pissen! Lees zelf maar, het gaat over een geile tiener met grote borsten, die haar plasje in een potje doet, omdat haar vriendje het wil opdrinken.

Poep en pies liggen vlak naast elkaar.