Neuken met schoonvader neukkont

neuken met schoonvader neukkont

Ik was nog steeds bloed- en bloedgeil en verlangde naar een heerlijke vrijpartij. Ik begon hem gepassioneerd te zoenen en duwde hem op bed. Ik ritste zijn broek open en nam zijn lul in mijn handen. In mijn gedachte had ik de lul van zijn vader in mijn handen. Een lul die, zo had ik al wel gevoeld, centimeters groter was dan de 14 cm van Anton. Ik masseerde zijn lul terwijl ik mijn ogen dicht had en zag Joop en zijn waarschijnlijk heerlijke paal voor me.

Ik hoorde Anton kreunen "pijp me". Ik nam zijn lul in mijn monden en zoog hem in no time klaar. Anton was helemaal wild van gepijpt worden en kwam dan altijd snel klaar. Hij spoot mijn mond vol en ik slikte zijn zaad door en ging op het bed liggen.

Vervolgens zette hij zijn tv en dvd-speler aan en kroop hij op bed tegen me aan. Na ongeveer drie kwartier hoorde ik zijn ouders de trap opgaan. Ik kreeg weer kippenvel van ons plannetje. Hij antwoordde mijn zoenen gretig en zakte met zijn mond via mijn gezicht en bovenlijf naar mijn onderlijf. Zijn tong ging gretig over mijn schaamlippen en mijn klit. Zijn vingers schoven een stuk mijn kut in. Wow" hoorde ik hem fluisteren en hij zette zijn vingers heerlijk aan het werk.

Zijn tong en vingers brachten me al vrij snel naar een hoogtepunt; de beelden in mijn hoofd van straks hielpen mee. Ik kwam heerlijk klaar. Langzaam kwam hij over mijn lijf weer omhoog. Ik voelde zijn stijve lul over mijn been schuren. Hij had de irritante eigenschap om te onthouden wie de laatste keer onderop had gelegen en de keer daarna was de ander dan aan de beurt.

Een tik van hem waar ik me enorm aan stoorde. De seks was op zich wel lekker, maar altijd zo hetzelfde. Altijd maar hij of ik onderop.

Nooit eens heerlijk doggystyle ofzo. Was lichamelijk ook niet echt mogelijk. We zijn beiden aan de forse kant, beter gezegd: Hij heeft een flinke buik en ik een flinke kont. Doggystyle is dan niet doen. Hij rolde naast me en ik ging boven op zijn buik liggen, met mijn kut een flink stukje boven zijn lul. Hij duwde me naar beneden "Neuk me schatje". Ik hoorde de slaapkamerdeur van zijn ouders opengaan en de trap kraken.

Joop die naar beneden ging! Er ging weer een rilling over mijn lijf en ik liet mijn kut over Anton's lul zakken. Ik bewoog lekker langzaam over zijn lul om vervolgens op mijn hurken te gaan zitten en hem heerlijk te neuken. Zwaar hijgend fluisterde hij "Ik ga zo komen".

Het andere probleem van de seks tussen ons: Zowel tijdens het pijpen als tijdens het neuken. Op dat moment vond ik het helemaal niet erg, des te eerder ging hij slapen en des te eerder kon ik naar beneden. Ik bewoog nog sneller heen en weer en hij kwam klaar.

Ik liet mezelf weer op zijn buik zakken en gaf hem een zoen. Truste" en hij draaide zich met zijn rug naar me toe. Binnen een paar minuten hoorde ik zijn zware ademhaling overgaan in gesnurk. Ik stapte uit bed en trok een badjas aan en opende zachtjes de deur. Het gesnurk ging onverstoord verder. Heel zacht deed ik de deur dicht en ging ik de trap af.

Ondertussen gleed wat zaad uit mijn kut over mijn been. Ik ging beneden eerst naar de wc om dat af te vegen. Vervolgens ging ik met een stukje wc-papier naar mijn kut, maar bedacht me. Het leek me wel geil dat Joop het zaad van zijn zoon zou voelen. Toen die gedachte in mijn hoofd schoot werd ik weer bloedgeil. Ik ging de wc uit en opende de woonkamerdeur.

Joop zat naakt op een bank. Ik ging voor hem staan en zag zijn lul langzaam omhoog komen. Slap zag die er al geweldig uit! Slap iets kleiner dan de stijve lul van zijn zoon. Ik likte over mijn lippen en bracht een vinger naar mijn mond om over mijn lippen te gaan. Stak de vinger vervolgens in mijn mond en zoog eraan.

Joop zijn lul stond inmiddels recht overeind. Hij pakte de lus van mijn badjas vast en trok deze los. Hij pakte beide kanten en trok mijn badjas langzaam open en schoof hem vervolgens van mijn lijf. Hij bewoog zijn handen naar mijn billen en drukte mijn lijf tegen zijn hoofd aan. Hij masseerde mijn kont langzaam en zoende mijn buik. Ik gooide mijn hoofd naar achter, sloot mijn ogen en genoot.

Ik voelde dat hij me iets naar achterduwde en hij ging een beetje omhoog van de bank. Zijn handen lieten mijn billen los en deze gingen via mijn zij naar mijn borsten. Ze zijn nog groter dan ze al lijken in je shirtjes" fluisterde hij, terwijl hij mijn borsten liefdevol masseerde.

Mijn tepels reageerden op zijn aanraking. Voorzichtig pakte hij mijn linkerborst met beide handen vast en ging hij met zijn mond naar mijn tepel. Heel voorzichtig raakte zijn tong mijn tepel aan. Toen ging hij er heerlijke rondjes langs draaien en beet hij er zachtjes in. Ik werd alsmaar geiler en geiler en verlangde naar zijn lul in mijn handen en in mijn mond. Ik duwde hem terug op de bank en ging door mijn knieën totdat ik op de perfecte hoogte zat. Ik draaide mijn hoofd iets omhoog om hem aan te kijken en keek in zijn prachtige ogen.

Langzaam bewoog ik mijn gezicht naar voren tot mijn lippen zijn eikel raakten. Ik nam zijn heerlijke stijve lul in mijn handen en trok zijn voorhuid verder naar achter. Er zaten twee druppels op zijn eikel en ik likte het eraf.

Langzaam nam ik zijn eikel een stukje mijn mond in en ik draaide met mijn tong langzaam rondjes rond zijn eikel. Nancy pijpt niet en ik heb 1 vriendinnetje voor haar gehad die het twee keer heeft gedaan". Terwijl ik weer met mijn tong over zijn eikel ging deed ik mijn hoofd schuin omhoog om hem aan te kijken.

Liefdevol veegde hij mijn haren van mijn voorhoofd weg en hield hij dit bij de rest achter mijn hoofd. Ik keek hem even indringend aan en liet toen zijn lul dieper mijn mond in glijden. Langzaam en zachtjes zoog en sabbelde ik en draaide ik rondjes met mijn tong. Nam zijn lul uit mijn mond en likte heel zijn lul en zijn ballen. Ik wil mijn zaad in jouw keeltje laten glijden" kreunde hij. Ik nam zijn lul weer in mijn mond en nam hem heel diep. Een kreet ontsnapte uit zijn keel.

We schrokken er allebei van. Wat als Nancy en Anton niet diep zouden slapen? Ik bewoog mijn mond alsmaar sneller over zijn lul heen en nam hem diep in mijn mond. Ik bleef doorzuigen en ineens spoot zijn warme sperma mijn mond in. Het overgrote deel slikte ik door. Een beetje liet ik achter in mijn mond. Ik ging omhoog en ging naast hem op de bank zitten. Ik pakte zijn hoofd vast en bewoog met mijn mond naar de zijne.

Zijn heerlijke lippen raakten de mijne en onze monden gingen tegelijk open. Mijn tong, nog vol met zijn zaad gleed zijn mond binnen. Ik hoorde hem kreunen en onze tongen gleden heerlijk over elkaar heen. Ik voelde hem slikken en een goedkeurend "mmm" ontsnapte uit zijn mond. Ik haalde mijn mond van de zijne en terwijl ik hem diep aankeek slikte ik zijn laatste restje zaad door.

Hij legde zijn hoofd tegen mijn borsten. Ik heb mijn eigen zaad uit jouw mond opgeslurpt We hielden elkaar stevig vast en onze handen gingen over elkaars lijf. Onze monden vonden elkaar ook weer en een hevige langdurige tongzoen volgde. Ik duwde hem dichter tegen me aan. Sloeg vervolgens een been over zijn been en trok me op zijn been.

Ik begon zachtjes met mijn kut over zijn been te rijden. Ik bleef over zijn been rijden, welk been steeds natter werd van wat sperma van Anton en mijn kutsappen. Hij ging staan en ik ging vervolgens op de bank liggen.

Hij zakte op zijn knieën naast de bank, met zijn gezicht ter hoogte van het mijne. We gaven elkaar weer een lange zoen.

Toen dwaalde zijn mond af naar mijn oorlel en hij sabbelde er zachtjes aan. Er ging een schok door mijn lijf en ik kreunde "Neeej". Mijn oorlel is supergevoelig en mijn stoppen sloegen meteen door. Vervolgens over mijn nek en schouders. Ik ging snel op mijn rug liggen en zijn tong vervolgde langzaam zijn weg over mijn lichaam. Hij zoog heerlijk aan mijn tepel terwijl hij met beide handen mijn borsten kneedde. Snel ging hij verder totdat hij bij mijn heup uitkwam.

Zachtjes gleed zijn hand over mijn buik richting mijn kut. Ik spreidde mijn benen uit elkaar. Heel langzaam bewoog hij zowel zijn tong als zijn rechterhand naar mijn klit. Langzaam liet hij een vinger over mijn klit gaan, terwijl hij mijn schaamlip in zijn mond nam en er zachtjes aan sabbelde. Dat was nog steeds wat sperma van zijn zoon wist ik.

Hij schoof 1 vinger mijn kut diep in en dan weer eruit. Zijn tong nam ondertussen mijn klit heerlijk onder handen. Al snel volgden er meer vingers. Vervolgens liet hij zijn tong over mijn schaamlippen gaan en duwde hij deze bij zijn vingers naar binnen. Wat kon hij beffen zeg.

Nancy mag blij zijn met jou". Ik had met hem te doen. Lik mij nu maar de zevende hemel in. Wij kunnen er in het vervolg voor elkaar zijn als we dat willen. Deze werd steeds claimender. Zat in de huiskamer en gaf mij orders om koffie te halen, of de krant, of een biertje, of om de tv op een andere zender te zetten. Hij ging steeds verder en nam mijn leven een beetje van me over.

Stiekem vond ik hetr niet erg en genoot ik van de harde regie van mijn schoonvader. Op een avond wilde ik in bad gaan. Schoonvader vertelde dat hij me nodig had in huiskamer, ik mocht niet in bad. Toen ik hem vertelde dat ik even wilde ontspannen en rust wilde nemen, ging hij akkoord. Hij had wel voorwaarden. Ik mocht een half uur in bad en moest dan weer beneden verschijnen, om hem van dienst te zijn.

Hij zei dat zie je zo meteen wel. Ik mocht een half uur in bad in moest in badjas naar beneden komen. Ik mocht wel zelf beslissen of ik BH en slip aanhield.

Ik ging in bad, zat constant op de klok te kijken. Voelde me ongemakkelijk en gespannen. En wel zo gespannen dat ik elk woord van schoonpa afwoog. Ik mocht beslissen op welke manier ik naar beneden kwam. Na een kwartier droogde ik me af, smeerde mijn huid in met olie, trok mijn badjas over mijn naakte lichaam aan. Eenmaal beneden voelde ik me wat ongemakkelijk. Zo, zei mijn schoonvader, daar is mijn meisje.

Ik voelde me boos worden, maar hij ging door. Schoonpa wilde een biertje. Hij vond dat ik, die nooit alcohol drinkt, een wijntje moest nemen. Ik deed met hem mee. Ik moest naast hem komen zitten op de bank. Hij keek me met zijn bruine ogen aan. Streelde zachtjes over mijn hoofd. Ik rilde van spanning en genot. Toen trok hij me aan mijn haren dicht tegen hem aan. Hij fluisterde in mijn oor dat hij wist dat ik tekort kwam.

Ik werd tegen zijn buik aangedrukt. Hij beveelde me op te staan en voor hem te pronken met mijn lichaam. Ik weet niet wat me bezielde maar ik deed het. Ik draaide als een wulpse slet om hem heen. Hij zei; ik wist het, je bent een geil ding. En dat geile ding is nu van mij. Ik ga je gebruiken op elk moment dat ik dat wil. Schoonpa dwong me de rits van zijn broek open te doen. Ik mocht mijn handen niet gebruiken, moest het met mijn mond doen.

Ik voelde me vies. Maar aan de andere kant wondt het me ook op. Ik was zijn wijffie, bijna zijn eigendom. Ik zat op mijn knieen, hij nam wat afstand van me. Hij zei dat mijn borsten wel klein zijn, cup A. Dat viel hem wel tegen. Ik moest weer draaien.

..

Studente zoekt sex in venlo

Brunettes , Kleine tieten PornoTags: Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Geile tiener neukt schoonvader angeboden door pornozot. Een tiener neukt een oudere man Prachtige tiener doet het met twee jongens Hete tiener neukt op de bank Ze neukt haar vader Hij neukt een prachtige zwangere tiener Tiener likt en neukt in pov Lily Carter neukt met haar beste vriend Een natuurlijke schoonheid van 18 neukt hard Geile jonge meid speelt met zichzelf totdat haar lul langskomt Jonge tiener geneukt in hotelkamer Geile slet neukt haar poesje met dildo Vriendin van zijn vrouw is geil Ze neukt voor geld Ik zou ook serieus een verhuizing overwegen want naast je schoonpa wonen gaat niet werken.

Die man begrijpt het woord afstand houden niet. This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage. Man, man, man, kijk nou eens naar jezelf: Tijd om volwassen te worden en te stoppen met alles dat de vader van de moeder van je kind doet onder een vergrootglas te leggen. Je maakt het vooral jezelf moeilijk zo want je vrouw gaat hier volkomen terecht niet meer aan doen dan ze nu al gedaan heeft.

Laat het los, dan stoort het je hopelijk allemaal een stuk minder. Jouw schoonvader komt soms meerdere keren per dag langs. Dat is nog erger. De keuze om in haar huis te gaan wonen en een kind te krijgen was in deze situatie niet verstandig.

Ik denk dat je weer met je vrouw moet praten. Suze zo eenzijdig is het ook weer niet. Je bent Belg toch to? Dingen werken daar anders geloof ik en jullie zijn minder rechtuit tegwn elkaar dan hier.

Wat alles eigenlijk alleen maar moeilijker maakt. De relatie tussen vader en dochter ongezond?! Waar slaat dat nou op dan? Omdat dochter alleen loyaal is naar haar vader en niet naar haar man.

Haar man vind dit onprettig en dat vind zij weer onbelangrijk. Beiden kunnen niet los laten. Tja, daarom lijkt me naast je ouders wonen geen goed idee.

Jij bent bij haar ingetrokken vermoed ik? Je zal het echt met je vrouw moeten bespreken, al wil ze niet. Bij jou loopt de irritatie alleen maar hoger op. Dat moet je kunnen delen om het wat te kunnen verlagen. Misschien een gesprek met een relatie therapeut doen om tot een werkbare oplossing te komen? DidiRidi schreef op 09 september Sorry, ik moet heel erg lachen om je verhaal. Het lijkt mij echt vreselijk en niet te doen. Maar aan de andere kant is het ook wel weer zielig voor die man.

Ik denk niet dat het een erg gezonde relatie is. Ik denk ook dat je er weinig meer aan kan veranderen. Ik zou gek worden, dat weet ik wel Ik zou gewoon mijn eigen leven gaan leiden en zorgen dat ik dus niet de hele dag thuis zou zijn. Anoniemviva vrijdag 9 september Ik begrijp je wel, maar ik begrijp ook jouw vrouw.

Mijn vader en ik hebben dezelfde innige band, ook ontstaan en versterkt na rouw, verlies en verdriet. Mijn vader komt vaak ook tig keer langs om even dit of even dat. Ik zou het vreselijk vinden als mijn man dat niet zou accepteren. Hij vind het ook weleens irritant en dat mag, maar hij waardeert mijn vader ook hoe hij op zien manier er voor ons is. Ook begrijpt hij onze band waaruit dit is ontstaan.

Je doet je vrouw veel verdriet door dit zo op scherp te zetten, realiseer je je dat? Want zij houdt en van jou en van haar vader. De man is 80 heel lang zal hij niet meer kunnen straten of heggen snoeien. Laat hem lekker , het scheelt jou ook weer werk , zo kun je het ook bekijken. En sla hem eens op de schouder bij wijze van ' nou pa Wat ziet het er weer keurig uit '.. Toen ik jou verhaal las was mijn eerste reactie wat op kwam dat het leek dat jij jaloers bent op de relatie die jou vrouw met haar vader heeft.

Maar toen ik mij bedacht hoe ik het zelf zou vinden aks ik in jou schoenen zou staan dacht ik dat ik het vreselijk zou vinden en mij niet thuis zou voelen in mijn eigen huis maar meer een een kostganger in hun gezin. Jij bent toegevoegd in hun leven dat is hoe schoonvader en dochter het voelen en daarom verwachten ze dat jij je maar aanpast. Ik snap dat jou vrouw nu haar vader op leeftijd is niet graag wilt verhuizen dus zit jij vast in deze situatie. Loeske85 vrijdag 9 september Meerdere keren per dag over de vloer komen zou ik ook teveel van het goede vinden.

Heeft schoonvader een sleutel van het huis? Kun je die terug vragen? Of in ieder geval dat hij die niet gebruikt als jullie zelf ook thuis zijn. Kunnen jullie niet afspreken dat je vriendin ook een paar keer per week naar haar vader gaat? Dan ga jij af en toe mee en heb je af en toe juist even lekker het huis voor jezelf. Die man is eenzaam, en heeft met zijn dochter een relatie opgebouwd waarin ze elkaar overeind houden.

Je vrouw zal dit op moeten lossen, zij zal met haar vader moeten praten of de manier van contact moeten veranderen. Zolang zij dit in stand houdt ben jij nergens. MRengine vrijdag 9 september Je zegt dat toen jullie gingen samenwonen "het" begonnen is. Zijn jullie soms vanaf dag 1 al gaan samenwonen? Want het inloopgedrag van haar vader was er ongetwijfeld ook al toen jullie elkaar net hadden leren kennen Waarom heb je er toen al niet over gepraat met haar, en ben je toch gaan samenwonen?

Denk niet dat er nog iets aan te doen valt. Je vriendin en schoonvader willen de situatie niet veranderen. Een klein beetje aanpassing is namelijk geen 'verandering' van de situatie. Ze wil ook niet verhuizen naar een andere omgeving. Je zit dus echt met haar pa opgescheept en het is gewoon niet meer bespreekbaar verder, kennelijk. En het is haar huis Zeer beklemmend, je kunt bij wijze van ook nooit meer in je blote kont lopen of jezelf laten gaan, alles wordt gecontroleerd.

En je kunt niet meer terug, verbeteren gaat het dus duidelijk niet. Ik zou aan haar zou voorstellen om dus maar lekker te gaan latten, dus een relatie zonder inwonen bij haar, en niet te ver bij elkaar vandaan zodat je beide het kind goed kan verzorgen.

Huur of koop een leuk huis voor jezelf waar je jezelf kunt zijn. Het-groepje vrijdag 9 september Ik zie nu elke keer die serie voor me met die postbezorger en zijn te knappe vrouw. En die schreeuwende vader die daar in de kelder woont.

Je droomvrouw heeft dus een vader die graag veel langskomt. ZE is een vrouw die. Klinkt heel bijzonder en ik zou dat koesteren ipv het haar zo moeilijk maken. Dit is hoe het is denk ik. Je kunt niet van haar vragen dat ze haar vader een 'normale' rol geeft.

Als die man dat had gehad was zij nu niet de persoon van wie je houdt. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA.neuken met schoonvader neukkont

Ik was nog steeds bloed- en bloedgeil en verlangde naar een heerlijke vrijpartij. Ik begon hem gepassioneerd te zoenen en duwde hem op bed. Ik ritste zijn broek open en nam zijn lul in mijn handen. In mijn gedachte had ik de lul van zijn vader in mijn handen. Een lul die, zo had ik al wel gevoeld, centimeters groter was dan de 14 cm van Anton. Ik masseerde zijn lul terwijl ik mijn ogen dicht had en zag Joop en zijn waarschijnlijk heerlijke paal voor me.

Ik hoorde Anton kreunen "pijp me". Ik nam zijn lul in mijn monden en zoog hem in no time klaar. Anton was helemaal wild van gepijpt worden en kwam dan altijd snel klaar. Hij spoot mijn mond vol en ik slikte zijn zaad door en ging op het bed liggen. Vervolgens zette hij zijn tv en dvd-speler aan en kroop hij op bed tegen me aan. Na ongeveer drie kwartier hoorde ik zijn ouders de trap opgaan.

Ik kreeg weer kippenvel van ons plannetje. Hij antwoordde mijn zoenen gretig en zakte met zijn mond via mijn gezicht en bovenlijf naar mijn onderlijf. Zijn tong ging gretig over mijn schaamlippen en mijn klit. Zijn vingers schoven een stuk mijn kut in. Wow" hoorde ik hem fluisteren en hij zette zijn vingers heerlijk aan het werk. Zijn tong en vingers brachten me al vrij snel naar een hoogtepunt; de beelden in mijn hoofd van straks hielpen mee. Ik kwam heerlijk klaar. Langzaam kwam hij over mijn lijf weer omhoog.

Ik voelde zijn stijve lul over mijn been schuren. Hij had de irritante eigenschap om te onthouden wie de laatste keer onderop had gelegen en de keer daarna was de ander dan aan de beurt. Een tik van hem waar ik me enorm aan stoorde. De seks was op zich wel lekker, maar altijd zo hetzelfde. Altijd maar hij of ik onderop. Nooit eens heerlijk doggystyle ofzo. Was lichamelijk ook niet echt mogelijk. We zijn beiden aan de forse kant, beter gezegd: Hij heeft een flinke buik en ik een flinke kont. Doggystyle is dan niet doen.

Hij rolde naast me en ik ging boven op zijn buik liggen, met mijn kut een flink stukje boven zijn lul. Hij duwde me naar beneden "Neuk me schatje". Ik hoorde de slaapkamerdeur van zijn ouders opengaan en de trap kraken.

Joop die naar beneden ging! Er ging weer een rilling over mijn lijf en ik liet mijn kut over Anton's lul zakken. Ik bewoog lekker langzaam over zijn lul om vervolgens op mijn hurken te gaan zitten en hem heerlijk te neuken. Zwaar hijgend fluisterde hij "Ik ga zo komen". Het andere probleem van de seks tussen ons: Zowel tijdens het pijpen als tijdens het neuken. Op dat moment vond ik het helemaal niet erg, des te eerder ging hij slapen en des te eerder kon ik naar beneden.

Ik bewoog nog sneller heen en weer en hij kwam klaar. Ik liet mezelf weer op zijn buik zakken en gaf hem een zoen. Truste" en hij draaide zich met zijn rug naar me toe. Binnen een paar minuten hoorde ik zijn zware ademhaling overgaan in gesnurk. Ik stapte uit bed en trok een badjas aan en opende zachtjes de deur.

Het gesnurk ging onverstoord verder. Heel zacht deed ik de deur dicht en ging ik de trap af. Ondertussen gleed wat zaad uit mijn kut over mijn been. Ik ging beneden eerst naar de wc om dat af te vegen. Vervolgens ging ik met een stukje wc-papier naar mijn kut, maar bedacht me.

Het leek me wel geil dat Joop het zaad van zijn zoon zou voelen. Toen die gedachte in mijn hoofd schoot werd ik weer bloedgeil. Ik ging de wc uit en opende de woonkamerdeur.

Joop zat naakt op een bank. Ik ging voor hem staan en zag zijn lul langzaam omhoog komen. Slap zag die er al geweldig uit! Slap iets kleiner dan de stijve lul van zijn zoon. Ik likte over mijn lippen en bracht een vinger naar mijn mond om over mijn lippen te gaan. Stak de vinger vervolgens in mijn mond en zoog eraan.

Joop zijn lul stond inmiddels recht overeind. Hij pakte de lus van mijn badjas vast en trok deze los. Hij pakte beide kanten en trok mijn badjas langzaam open en schoof hem vervolgens van mijn lijf. Hij bewoog zijn handen naar mijn billen en drukte mijn lijf tegen zijn hoofd aan. Hij masseerde mijn kont langzaam en zoende mijn buik. Ik gooide mijn hoofd naar achter, sloot mijn ogen en genoot. Ik voelde dat hij me iets naar achterduwde en hij ging een beetje omhoog van de bank. Zijn handen lieten mijn billen los en deze gingen via mijn zij naar mijn borsten.

Ze zijn nog groter dan ze al lijken in je shirtjes" fluisterde hij, terwijl hij mijn borsten liefdevol masseerde. Mijn tepels reageerden op zijn aanraking. Voorzichtig pakte hij mijn linkerborst met beide handen vast en ging hij met zijn mond naar mijn tepel.

Heel voorzichtig raakte zijn tong mijn tepel aan. Toen ging hij er heerlijke rondjes langs draaien en beet hij er zachtjes in. Ik werd alsmaar geiler en geiler en verlangde naar zijn lul in mijn handen en in mijn mond. Ik duwde hem terug op de bank en ging door mijn knieën totdat ik op de perfecte hoogte zat. Ik draaide mijn hoofd iets omhoog om hem aan te kijken en keek in zijn prachtige ogen.

Langzaam bewoog ik mijn gezicht naar voren tot mijn lippen zijn eikel raakten. Ik nam zijn heerlijke stijve lul in mijn handen en trok zijn voorhuid verder naar achter. Er zaten twee druppels op zijn eikel en ik likte het eraf. Langzaam nam ik zijn eikel een stukje mijn mond in en ik draaide met mijn tong langzaam rondjes rond zijn eikel. Nancy pijpt niet en ik heb 1 vriendinnetje voor haar gehad die het twee keer heeft gedaan". Terwijl ik weer met mijn tong over zijn eikel ging deed ik mijn hoofd schuin omhoog om hem aan te kijken.

Liefdevol veegde hij mijn haren van mijn voorhoofd weg en hield hij dit bij de rest achter mijn hoofd. Ik keek hem even indringend aan en liet toen zijn lul dieper mijn mond in glijden. Langzaam en zachtjes zoog en sabbelde ik en draaide ik rondjes met mijn tong. Nam zijn lul uit mijn mond en likte heel zijn lul en zijn ballen. Ik wil mijn zaad in jouw keeltje laten glijden" kreunde hij. Ik nam zijn lul weer in mijn mond en nam hem heel diep.

Een kreet ontsnapte uit zijn keel. We schrokken er allebei van. Wat als Nancy en Anton niet diep zouden slapen? Ik bewoog mijn mond alsmaar sneller over zijn lul heen en nam hem diep in mijn mond. Ik bleef doorzuigen en ineens spoot zijn warme sperma mijn mond in. Het overgrote deel slikte ik door. Een beetje liet ik achter in mijn mond. Ik ging omhoog en ging naast hem op de bank zitten. Ik pakte zijn hoofd vast en bewoog met mijn mond naar de zijne.

Zijn heerlijke lippen raakten de mijne en onze monden gingen tegelijk open. Mijn tong, nog vol met zijn zaad gleed zijn mond binnen. Ik hoorde hem kreunen en onze tongen gleden heerlijk over elkaar heen.

Ik voelde hem slikken en een goedkeurend "mmm" ontsnapte uit zijn mond. Ik haalde mijn mond van de zijne en terwijl ik hem diep aankeek slikte ik zijn laatste restje zaad door. Hij legde zijn hoofd tegen mijn borsten. Ik heb mijn eigen zaad uit jouw mond opgeslurpt We hielden elkaar stevig vast en onze handen gingen over elkaars lijf.

Onze monden vonden elkaar ook weer en een hevige langdurige tongzoen volgde. Ik duwde hem dichter tegen me aan. Sloeg vervolgens een been over zijn been en trok me op zijn been. Ik begon zachtjes met mijn kut over zijn been te rijden. Ik bleef over zijn been rijden, welk been steeds natter werd van wat sperma van Anton en mijn kutsappen. Hij ging staan en ik ging vervolgens op de bank liggen. Hij zakte op zijn knieën naast de bank, met zijn gezicht ter hoogte van het mijne.

We gaven elkaar weer een lange zoen. Toen dwaalde zijn mond af naar mijn oorlel en hij sabbelde er zachtjes aan. Er ging een schok door mijn lijf en ik kreunde "Neeej".

Mijn oorlel is supergevoelig en mijn stoppen sloegen meteen door. Vervolgens over mijn nek en schouders. Ik ging snel op mijn rug liggen en zijn tong vervolgde langzaam zijn weg over mijn lichaam. Hij zoog heerlijk aan mijn tepel terwijl hij met beide handen mijn borsten kneedde.

Snel ging hij verder totdat hij bij mijn heup uitkwam. Zachtjes gleed zijn hand over mijn buik richting mijn kut. Ik spreidde mijn benen uit elkaar. Heel langzaam bewoog hij zowel zijn tong als zijn rechterhand naar mijn klit. Langzaam liet hij een vinger over mijn klit gaan, terwijl hij mijn schaamlip in zijn mond nam en er zachtjes aan sabbelde. Dat was nog steeds wat sperma van zijn zoon wist ik. Hij schoof 1 vinger mijn kut diep in en dan weer eruit. Zijn tong nam ondertussen mijn klit heerlijk onder handen.

Al snel volgden er meer vingers. Vervolgens liet hij zijn tong over mijn schaamlippen gaan en duwde hij deze bij zijn vingers naar binnen. Wat kon hij beffen zeg. Nancy mag blij zijn met jou". Ik had met hem te doen. Lik mij nu maar de zevende hemel in. Wij kunnen er in het vervolg voor elkaar zijn als we dat willen. Deze werd steeds claimender. Zat in de huiskamer en gaf mij orders om koffie te halen, of de krant, of een biertje, of om de tv op een andere zender te zetten.

Hij ging steeds verder en nam mijn leven een beetje van me over. Stiekem vond ik hetr niet erg en genoot ik van de harde regie van mijn schoonvader.

Op een avond wilde ik in bad gaan. Schoonvader vertelde dat hij me nodig had in huiskamer, ik mocht niet in bad. Toen ik hem vertelde dat ik even wilde ontspannen en rust wilde nemen, ging hij akkoord. Hij had wel voorwaarden. Ik mocht een half uur in bad en moest dan weer beneden verschijnen, om hem van dienst te zijn. Hij zei dat zie je zo meteen wel. Ik mocht een half uur in bad in moest in badjas naar beneden komen.

Ik mocht wel zelf beslissen of ik BH en slip aanhield. Ik ging in bad, zat constant op de klok te kijken. Voelde me ongemakkelijk en gespannen. En wel zo gespannen dat ik elk woord van schoonpa afwoog. Ik mocht beslissen op welke manier ik naar beneden kwam.

Na een kwartier droogde ik me af, smeerde mijn huid in met olie, trok mijn badjas over mijn naakte lichaam aan. Eenmaal beneden voelde ik me wat ongemakkelijk.

Zo, zei mijn schoonvader, daar is mijn meisje. Ik voelde me boos worden, maar hij ging door. Schoonpa wilde een biertje. Hij vond dat ik, die nooit alcohol drinkt, een wijntje moest nemen.

Ik deed met hem mee. Ik moest naast hem komen zitten op de bank. Hij keek me met zijn bruine ogen aan. Streelde zachtjes over mijn hoofd. Ik rilde van spanning en genot. Toen trok hij me aan mijn haren dicht tegen hem aan. Hij fluisterde in mijn oor dat hij wist dat ik tekort kwam. Ik werd tegen zijn buik aangedrukt. Hij beveelde me op te staan en voor hem te pronken met mijn lichaam. Ik weet niet wat me bezielde maar ik deed het. Ik draaide als een wulpse slet om hem heen.

Hij zei; ik wist het, je bent een geil ding. En dat geile ding is nu van mij. Ik ga je gebruiken op elk moment dat ik dat wil. Schoonpa dwong me de rits van zijn broek open te doen. Ik mocht mijn handen niet gebruiken, moest het met mijn mond doen. Ik voelde me vies. Maar aan de andere kant wondt het me ook op.

Ik was zijn wijffie, bijna zijn eigendom. Ik zat op mijn knieen, hij nam wat afstand van me. Hij zei dat mijn borsten wel klein zijn, cup A. Dat viel hem wel tegen. Ik moest weer draaien.

..Prive ontvangst zonder condoom lesbische gangbang


Ik wil eens zien hoe sterk onze gevoelens zijn en wat we daarmee kunnen doen. Laten we zorgen dat we vannacht als Nancy en Anton gaan slapen zelf niet in slaap vallen en elkaar beneden zien. Ik wil voelen en zien wat ik net al voelde. Ik wil je naakte lijf zien en je proeven, van je genieten".

Hij pakte mijn hand vast en er ging een tinteling door heel mijn lijf. Hij keek me diep aan en na een paar minuten stilte wat waarschijnlijk maar een paar seconden was zei hij "Okay, dat doen we". Ik zie jou dan wel verschijnen". Nancy gaat altijd vroeg naar bed, dus hij zou inderdaad als eerste beneden zijn Terwijl hij mijn hand nog vast had in de zijne tilde hij deze omhoog en hij ging met zijn hand over mijn wang.

Hij gaf me een handzoen en liet mijn hand los. Snel gooiden we friet in de frietpan en we gingen naar binnen. Hij keek me met een glimlach aan wat zagen zijn ogen er mooie uit als hij lachte en ik lachte terug. Ik gaf Anton een zoen en zei "Voor jou een vraag.. De friet die avond was heerlijk. Nog heerlijker was de voet van Joop die onder de tafel de mijne vond. Onvoorstelbaar … ik zat voetje te vrijen met mijn schoonvader met diens vrouw en zoon naast ons. Van het idee en van het plannetje voor die nacht werd ik bloedgeil.

Na het eten hebben we met z'n vieren beneden tv gekeken. Tegen 21 uur meldde Anton dat wij boven in zijn slaapkamer een dvd gingen kijken en we vertrokken.

In Anton's slaapkamer aangekomen viel ik hem meteen aan. Ik was nog steeds bloed- en bloedgeil en verlangde naar een heerlijke vrijpartij. Ik begon hem gepassioneerd te zoenen en duwde hem op bed.

Ik ritste zijn broek open en nam zijn lul in mijn handen. In mijn gedachte had ik de lul van zijn vader in mijn handen. Een lul die, zo had ik al wel gevoeld, centimeters groter was dan de 14 cm van Anton. Ik masseerde zijn lul terwijl ik mijn ogen dicht had en zag Joop en zijn waarschijnlijk heerlijke paal voor me. Ik hoorde Anton kreunen "pijp me". Ik nam zijn lul in mijn monden en zoog hem in no time klaar.

Anton was helemaal wild van gepijpt worden en kwam dan altijd snel klaar. Hij spoot mijn mond vol en ik slikte zijn zaad door en ging op het bed liggen. Vervolgens zette hij zijn tv en dvd-speler aan en kroop hij op bed tegen me aan. Na ongeveer drie kwartier hoorde ik zijn ouders de trap opgaan.

Ik kreeg weer kippenvel van ons plannetje. Hij antwoordde mijn zoenen gretig en zakte met zijn mond via mijn gezicht en bovenlijf naar mijn onderlijf. Zijn tong ging gretig over mijn schaamlippen en mijn klit. Zijn vingers schoven een stuk mijn kut in. Wow" hoorde ik hem fluisteren en hij zette zijn vingers heerlijk aan het werk.

Zijn tong en vingers brachten me al vrij snel naar een hoogtepunt; de beelden in mijn hoofd van straks hielpen mee. Ik kwam heerlijk klaar. Langzaam kwam hij over mijn lijf weer omhoog. Ik voelde zijn stijve lul over mijn been schuren. Hij had de irritante eigenschap om te onthouden wie de laatste keer onderop had gelegen en de keer daarna was de ander dan aan de beurt.

Een tik van hem waar ik me enorm aan stoorde. De seks was op zich wel lekker, maar altijd zo hetzelfde. Altijd maar hij of ik onderop. Nooit eens heerlijk doggystyle ofzo. Was lichamelijk ook niet echt mogelijk. We zijn beiden aan de forse kant, beter gezegd: Hij heeft een flinke buik en ik een flinke kont. Doggystyle is dan niet doen. Hij rolde naast me en ik ging boven op zijn buik liggen, met mijn kut een flink stukje boven zijn lul.

Hij duwde me naar beneden "Neuk me schatje". Ik hoorde de slaapkamerdeur van zijn ouders opengaan en de trap kraken. Joop die naar beneden ging! Er ging weer een rilling over mijn lijf en ik liet mijn kut over Anton's lul zakken. Ik bewoog lekker langzaam over zijn lul om vervolgens op mijn hurken te gaan zitten en hem heerlijk te neuken. Zwaar hijgend fluisterde hij "Ik ga zo komen". Het andere probleem van de seks tussen ons: Zowel tijdens het pijpen als tijdens het neuken.

Op dat moment vond ik het helemaal niet erg, des te eerder ging hij slapen en des te eerder kon ik naar beneden. Ik bewoog nog sneller heen en weer en hij kwam klaar. Ik liet mezelf weer op zijn buik zakken en gaf hem een zoen. Truste" en hij draaide zich met zijn rug naar me toe. Binnen een paar minuten hoorde ik zijn zware ademhaling overgaan in gesnurk. Ik stapte uit bed en trok een badjas aan en opende zachtjes de deur. Het gesnurk ging onverstoord verder.

Heel zacht deed ik de deur dicht en ging ik de trap af. Ondertussen gleed wat zaad uit mijn kut over mijn been. Ik ging beneden eerst naar de wc om dat af te vegen. Vervolgens ging ik met een stukje wc-papier naar mijn kut, maar bedacht me. Het leek me wel geil dat Joop het zaad van zijn zoon zou voelen.

Toen die gedachte in mijn hoofd schoot werd ik weer bloedgeil. Ik ging de wc uit en opende de woonkamerdeur. Joop zat naakt op een bank. Ik ging voor hem staan en zag zijn lul langzaam omhoog komen. Slap zag die er al geweldig uit! Slap iets kleiner dan de stijve lul van zijn zoon. Ik likte over mijn lippen en bracht een vinger naar mijn mond om over mijn lippen te gaan.

Stak de vinger vervolgens in mijn mond en zoog eraan. Joop zijn lul stond inmiddels recht overeind. Hij pakte de lus van mijn badjas vast en trok deze los. Hij pakte beide kanten en trok mijn badjas langzaam open en schoof hem vervolgens van mijn lijf. Hij bewoog zijn handen naar mijn billen en drukte mijn lijf tegen zijn hoofd aan.

Hij masseerde mijn kont langzaam en zoende mijn buik. Ik gooide mijn hoofd naar achter, sloot mijn ogen en genoot. Ik voelde dat hij me iets naar achterduwde en hij ging een beetje omhoog van de bank.

Zijn handen lieten mijn billen los en deze gingen via mijn zij naar mijn borsten. Ze zijn nog groter dan ze al lijken in je shirtjes" fluisterde hij, terwijl hij mijn borsten liefdevol masseerde.

Mijn tepels reageerden op zijn aanraking. Ik was zijn wijffie, bijna zijn eigendom. Ik zat op mijn knieen, hij nam wat afstand van me. Hij zei dat mijn borsten wel klein zijn, cup A. Dat viel hem wel tegen. Ik moest weer draaien. Mijn kont beviel hem wel. Hij zei dat mijn lange bruine haar en bruine ogen hem ook wel bevielen. Wat hem ook beviel was mijn onderdanigheid. Ik mocht zijn penis kussen en beloven dat ik zijn sletje zal blijven en altijd klaar zal staan op elk moment.

Ik was zo heet dat ik overal mee in ging. Ik mocht hem pijpen, hij spoot zijn sperma over me heen. En daarna ging hij slapen. Hoe jong ben je Leni? Je mag ook bij mij komen werken. En mag je dicht bij me komen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ik ben benieuwd wat er morgen van me verlangd wordt… VN: Lesbische sex met mijn bi stiefmoeder Hallo.

Mijn naam is Sandra en ik ben een lesbienne. Nu is dat natuurlijk niet…. De moeder van mijn vriendin Ik ben 19 jaar en inmiddels vrijgezel door dit verhaal. Ik had een half jaar…. Mijn vader verwennen Mijn vader is een heerlijke man om mee naar bed te gaan. En mag je dicht bij me komen VA: Geef een reactie Reactie plaatsen annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sex met mijn neef next post: Werner neukt zijn sexy moeder achterlangs.

Onze bezoekers dienen 18 jaar of ouder te zijn. Tevens stem je in met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy samen met het gebruik van cookies om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Mijn ministring bedekte mijn kutje amper en een natte plek was duidelijk zichtbaar. Mijn inmiddels opgezwollen schaamlippen waren blij de felle zon te mogen begroeten. Omdat ik door het kijken naar zijn lekkere pik in rap tempo steeds natter werd kon hij waarschijnlijk alles zien.

Toen ik tenslotte mijn shirt uit deed en in mijn doorzichtige BH stond zag ik hem verlekkerd kijken. De doorzichtige stof verhulde werkelijk niets en mijn donkere harde tepels staken bijna dwars door de dunne stof heen. Wil had een B cupje en daar pasten mijn flinke D jetsers echt niet in. Ik had mijn koffie nog lang niet op of hij stond al op.

Toen ik omkeek stond hij met zijn blote piemel de lucht in stekend gewoon heel rustig naast mij. Deze rode zal je goed staan, wees hij en ging op de bedrand zitten. Ik pakte de rode bikini aan en zei dat ik hem wel even ging passen in de badkamer.

Toen ik ook mijn BH liet vallen, kwam hij achter mij staan en pakte hij mij bij mijn tieten. Tussen mijn benen voelde ik zijn paal nog stijver en stijver worden. Zijn penis stak fier in de lucht. Een mooie grote dikke pik, met grote ballen en een flinke bos krullend schaamhaar.

Ik had nog nooit zulke grote ballen gezien. Ik bleef naar zijn grote, en vooral erg dikke penis kijken , terwijl hij met mijn tieten bleef spelen. Zijn paal was echt veel groter en veel dikker dan die van mijn man. Hij was langer en zijn grote paarse eikel was zelfs nog dikker dan zijn lul terwijl bij mijn man zijn eikel maar klein was. Ik durfde nog steeds zijn pik niet aan te raken en was blij dat mijn schoonvader mijn hand op zijn dikke lul legde.

Als een hongerige wolf begon ik te graaien, en trok zijn voorhuid naar achteren waardoor zijn eikel nog indrukwekkender leek. Ik was echt nog nooit vreemd gegaan en vond de seks met mijn man wel prima. Maar deze piemel was zo ongelooflijk lekker en hard……. Dit kon ik echt niet laten schieten. Ik voelde zijn hand tussen mijn benen. Ik schaamde me omdat ik zo geil werd van mijn schoonvader. Hij legde mij voorzichtig op mijn rug en duwde zonder enig probleem direct drie vingers in mijn soppende kutje.

Hij kwam achter me liggen en probeerde zijn paal bij mij naar binnen te schuiven. Geen voorspel, gewoon direct neuken. Verrassend gemakkelijk gleed zijn dikke knots er heel soepel in. Maar ik duwde hem even terug en zei dat ik niet aan de pil was. Maar hij duwde zijn paal gewoon weer in de richting van mijn kut en hij zei: Ik wilde ook een voorspel. Ik wilde hem pijpen en voelen of hij lekkerder kon beffen dan zijn zoon. Ik was zo geil en mijn kut was zo nat. Ik draaide me om en drukte mijn kutje in zijn gezicht.

Zijn pik duwde tegen mijn wang. Ik pakte hem vast en begon hem in een stevig tempo te pijpen. Zijn tong maakte kleine rondjes en mijn kutsap bleef maar stromen. Ik liet me volledig gaan en ontspande me helemaal.

Hij speelde lekker met zijn vingers met mijn kutje en ik trok stevig aan zijn geweldige penis. Mijn man houdt meestal mijn mond stevig dicht met zijn hand omdat ik heel luidruchtig klaar kom. Maar nu voelde ik geen hand. Ik kreunde het uit en kwam heerlijk klaar.