Neukende homo spelende vrouwen met elkaar

neukende homo spelende vrouwen met elkaar

Priveontvangst in groningen nl gratis neuken almere


neukende homo spelende vrouwen met elkaar


Het is hier ook saai, begon hij terwijl een beetje openlijk maar toch stiekem naar haar borstjes keek, dat ding is zo strak dat ik niets zie schommelen, je broertje en zusje zijn weg, dus zie ik niemand wippen, misschien moeten wij samen maar eens gaan wippen! Viezerik, lachte Yvette, jij wilt zeker anders wippen dan hier op de wip? Weet je wat schatje, probeerde Arno op een zachte toon, we gaan bij mij thuis een ijsje eten, dan kan Joost even in zijn eigen bedje slapen, en dan mag ik misschien wel wat mooie foto, s van jou maken, je ziet er zo snoezig uit vandaag, of ben je bang dat ik dingen doe die jij niet wil, of niet durft?

Koortsachtig dacht Yvette na, hoorde de oudere man als in een droom zachtjes nog allerlei dingen zeggen, maar ze besefte wel wat er dan kon gebeuren, dat de man die kans natuurlijk zou kunnen benutten om aan haar te zitten, en ze wist dat ze het zelf ook wilde, maar eigenlijk durfde ze het toch niet.

Ze dacht aan haar moeder, ze wist dat het niet mocht, maar haar moeder was uren weg, en die aardige man zou haar toch niet verkrachten? Nee joh schatje, we gaan niet verder dan jij durft, je ziet er zo ook al super uit, zo is het al goed……misschien durf je je truitje nog iets omhoog te doen, maar jij mag zeggen wanneer ik moet stoppen, en Yvette dacht toen nog echt dat zij de macht had over haar lichaam.

Met z, n drieën liepen ze wat gespannen naar de auto, Joost ging in het kinderzitje en Yvette ging voorin naast Arno zitten en voelde zich super gespannen, waar begon ze aan?

Bij het huis van Arno legde de man zijn zoontje in bed, en terwijl Yvette rustig zijn huis bekeek regelde de geile man snel nog allerlei dingen; hij stopte een condoom in zijn zak, zette zijn filmcamera op het statief klaar in zijn slaapkamer, friste zich wat op en pakte toen twee ijsjes, en samen met Yvette gingen ze in de grote afgeschermde tuin zitten en pakte Arno zijn camera.

Ga eens tegen dat muurtje staan, vroeg de man lief, en Yvette deed wat hij vroeg. Ja prachtig, je hand in je zij, ja!!!! Prima, kijk eens hier, ja, nu lachen, wat meer uitdagend! Lik nu eens aan het ijsje, een beetje suggestief! Ze likt aan het ijsje, deed hem op zijn verzoek helemaal in haar mond, en ze keek daarbij zo lokkend mogelijk.

Zo stond ze tegen een muurtje, moest ze haar ene been omhoog doen en haar voet hoog tegen het muurtje zetten, en wist Yvette zeker dat nu haar rode slipje te zien was, en dat de oudere man daar foto, s van nam, en ze kon er niets aan doen: Zo schatje, ga nu eens op het gras liggen, ja zo!

Steeds werd de houding van Yvette uitdagender, steeds meer plezier kreeg het jonge meisje er nu ook in, en ze lag al snel op haar zij in het gras, één been omhoog, haar slipje helemaal zichtbaar, en zo schoof ze haar naveltruitje op zijn verzoek iets omhoog. Haar navel was normaal al te zien, maar nu kwam er steeds meer buik bloot, en al snel zag Arno de aanzet van haar borstjes. Toen aarzelde Yvette, ze wist dat Arno nu de aanzet van haar borstje zag, en ze hoorde de man zeggen: Één borstje floepte tevoorschijn, en Arno fotografeerde het zichtbare tietje snel een paar keer en ging rustig verder: Yvette wist zelf niet hoe ze durfde, dit had ze nooit van zichzelf verwacht, en ze merkte dat niet haar meer kon schelen, ze wilde ook wel eens weten wat deze man van haar wilde!!!!

Ik heb ze nu toch al gezien, ging Arno zachtjes verder, trek hem nu maar helemaal uit en ga dan maar eens op dat hekje zitten, en tevreden zag hij dat het meisje dat durfde en het truitje achteloos op een stoel gooide.

Yvette kreeg zelf ook steeds meer lol in het spannende spel, ze vond het leuk de man zo te laten smeken, de man zo zijn best te laten doen voor haar volgende stapje, en uitdagend poseerde ze haar blote borstjes in de zon en dacht ze al wat het volgende stapje zou zijn. Ze hoefde hier niet lang op te wachten en hoorde ze Arno na een serie foto, s zeggen: Arno, s hart maakte een sprongetje, uit zichzelf deed het meisje haar rokje uit en ging ze in haar minimale slipje op het gras zitten, wat kon er nu nog fout gaan?

Zo poseerde Yvette op een paar manieren, en toen ze met alleen haar kleine rode slipje aan languit op haar rug, op het groene gras lag het haar benen wijd uit elkaar kon Arno zich niet meer houden, hij legde zijn camera weg en ging op zijn knieën tussen de wijd gespreide benen van het jonge meisje zitten en liet zich daarna op zijn buik glijden.

Yvette lag heerlijk op haar rug in het gras, de zon scheen op haar blote borstjes en haar blote benen, en gewillig liet ze zich fotograferen, maar merkte ineens dat Arno stopte met fotograferen, en ineens voelde ze twee handen om haar benen, en zijn gezicht bij haar slipje. Dit was waar haar moeder haar voor gewaarschuwd had! De handen gleden steeds verder, bereikte de rand van haar slipje, en wreven over haar slipje op het plekje waar ze zo gevoelig was.

Het leek of een stroomstoot door haar lichaam schoot, verlamd lag ze op haar rug en voelde ze hoe twee handen zachtjes haar slipje vastpakte, naar beneden trokken, en hoe ze al snel helemaal naakt op het gras lag. De tong van Arno raakte haar klitje, likte haar heerlijk en ze voelde zich fantastisch: Stuiterend en kreunen kwam het jonge geile meisje klaar met een hoge gil, en besefte niet dat Arno het hele spel beheerste, dat ze stap voor stap verder in zijn val gelokt werd: Toen ze eindelijk weer kon denken hoorde ze de geile man zeggen: Ben ik nu aan de beurt?: Nog wat onvast op haar benen en natrillend liet Yvette zich meenemen door deze ervaren verleider, helemaal naakt liep het maagdelijke meisje naast deze ervaren man zijn huis in, door de woonkamer, de trap op, zijn slaapkamer in, en ze zag niet hoe Arno snel de gereed staande filmcamera op “opnemen” zette en haar zachtjes met haar billen op zijn bed liet zitten.

Arno ging zo staan dat de camera de mooiste beelden kon maken en ging bijna hypnotiserend verder: En mijn heerlijke piemel eens opzoeken? Jij kwam net buiten heerlijk klaar, nu is het jouw beurt om mij te laten kreunen! Die was snel open, ook het knoopje was snel geopend, en nerveus trok Yvette de broek naar beneden, niet wetend dat dit geile spel duidelijk opgenomen werden door de goed opgestelde filmcamera van Arno.

De broek ging verder naar beneden en ineens sprong de keiharde paal van Arno trillend uit de broek van de oudere, geile man. Yvette schrok, ineens was dat grote, rare stijve ding recht voor haar gezicht, en terwijl ze gebiologeerd naar het harde ding keek trok ze automatisch de broek verder naar beneden en wist ze dat ook Arno nu helemaal naakt was.

Arno zei niets, hij richtte alleen de knop van het harde ding op haar mond en kwam steeds dichterbij, al snel raakte de eikel haar lippen en wist ze van de verhalen op het schoolplein dat mannen dat lekker vonden: De druk werd iets groter, het ding kwam iets in haar mond, haar lippen gingen weer iets verder uit elkaar en al snel zat haar hele mond vol met heet stijf mannenvlees.

Kreunend bewoog Arno zijn pik ritmisch door haar mond en probeerde hij steeds net niet klaar te komen, en hij zag hoe het jonge speeltuinmeisje zich met haar ogen dicht in haar mond liet naaien, en hij wist dat ook haar kutje vandaag gevuld ging worden, en met zijn handen om haar achterhoofd bewoog hij verder.

Na een lange tijd vol genot kon Arno zich bijna niet meer houden en trok zijn pik uit het heerlijke pijpende meisjesmondje en kreunde hij: Nu gaat het gebeuren! Wat een heerlijk geil sletje, dacht Arno terwijl hij naar het liggende meisje keek, dit meisje smeekt er al tijden om, naakt ligt ze op haar rug te wachten tot ik mijn paal in haar maagdelijke grotje steek en ze doet zelfs uitnodigend haar benen uit elkaar.

Op zijn knieën ging de geile man tussen haar benen zitten en liet zijn hete pik aan Yvette zien; kijk eens schatje, deze heerlijke paal gaat jouw kutje ontmaagden, gaat jou heerlijk laten gillen, gaat jouw vliesje breken, gaat van jou een echt vrouwtje maken! Wil je dit echt liefje? Direct duwde Arno zijn hete grote eikel iets verder tussen haar schaamlipjes en hij kreunde: In trance hoorde Yvette de man deze dingen zeggen, voelde ze het harde ding tussen haar lipjes, voelde ze zijn zware lijf op de hare liggen, en besefte ze dat er geen weg terug was, nu werd ze ontmaagd!

Steeds verder schoof de harde eikel haar kutje in, en al snel voelde Arno weerstand, hij fluisterde: Even voelde Yvette wat pijn, maar al heel snel veranderde dat in genot, heet genot, en kreunend riep ze; jaaa, dieper, sneller, heerlijk, ooooo, sneller, en Arno neukte het speeltuinmeisje hard en snel.

Hier had hij naar verlangd, hier had hij van gedroomd! Vrouw Wil Neuken - Stiekem! Hitsige Vrouwen - Flirt! Natuurlijk was ik dronken toen dit filmpje was gemaakt, maar ik weet van mezelf wel dat ik niet dronken hoef te zijn om een beetje gek uit de hoek te komen Wil je meer over me lezen of me eens een geil berichtje sturen, dan moet het vast niet moeilijk zijn me te vinden Op het moment dat ik dit schrijf is het namelijk vier dagen geleden dat ik voor het eerst seks heb gehad met een man.

Ik had tot dan toe alleen maar seks gehad met vrouwen, voornamelijk hoertjes, en hoewel die ervaringen geil genoeg zijn heb ik nooit de moeite genomen om die met anderen te delen. Maar deze homo ervaring dus wel! Dus ik zou graag willen dat je nu, mocht je het nog niet gedaan hebben, lekker je broek en je onderbroek uittrekt en eens even lekker je piemel gaat zitten aftrekken terwijl je dit leest. Even je voorhuid naar achter trekken, wat spuug uit je mond halen en over die lekkere eikel van je wrijven, zodat ie goed afgetrokken kan worden.

Ik hoop echt dat ik je even lekker kan laten klaarkomen. En ik hoor graag van je hoeveel sperma je wel niet over je buik gespoten hebt!

Ik ben nu 34 en gedurende mijn leven heb ik me gigantisch vaak afgetrokken op internetporno. De eerste jaren alleen maar op heteroporno, maar langzamerhand begon ik daar ook steeds meer shemale- en uiteindelijk ook pure homoporno bij te kijken. Al op vrij jonge leeftijd, toen ik nog iets minder vaak filmpjes keek, fantaseerde ik al regelmatig over seks met hele groepen mensen, klasgenoten, familieleden.

En daarbij stelde ik me ook wel eens voor hoe het zou zijn om bijvoorbeeld een man te pijpen. Maar het idee al om andere mannen voor je neus vrouwen te zien neuken wond me enorm op. Dat laatste idee zat de laatste tijd nogal in mijn hoofd en ik fantaseerde de hele tijd hoe het zou zijn om met een andere man een hoertje te neuken.

Dat leek me de meest handige manier. Ik zou wel naar een orgie kunnen gaan, maar 1 man leek me voorlopig voldoende. Dus toen heb ik een week geleden een advertentie gezet op een site die ik had gevonden en daar heb ik iets van tien reacties op gehad. Ik had geschreven dat het me niet zoveel uitmaakte hoe oud de mannen zouden zijn en dat had eigenlijk alleen maar mannen van middelbare leeftijd opgeleverd.

Dat leek me ook eigenlijk wel zo geil. Uiteindelijk heb ik met een man afgesproken van 46, ongetrouwd en wel in om samen met mij in Amsterdam af te spreken om daar een hoertje te neuken. Hij heette Hans en stond om acht uur ’s avonds voor de Bijenkorf op me te wachten. Hij had me verteld wat ie aan zou hebben en ik zag hem al vanaf een afstandje. Het was geen knappe of bijzonder uitziende man.

Kort donkerbruin haar, stevig lichaam met een behoorlijk zichtbaar buikje en een grove kont. Een beetje een doorsnee, ongehuwd bartype.

We gingen eerst even wat drinken en praatten een beetje over wat voor hoertjes we normaal neukten. Hij was net als ik een groot liefhebber van de wat goedkopere vrouwen. Van die mollige zuidamerikaanse types met dikke borsten en harige kutten. We dronken twee biertjes en begonnen steeds openlijker met elkaar te praten. We waren elkaar min of meer aan het opgeilen. Hij zei dat ie dit net als ik nog nooit gedaan had, maar dat het hem wel super geil leek.

Hij keek wel vaker op de site waarop mijn oproep stond, maar meer om zichzelf een beetje op te geilen met het kijken naar al die advertenties van amateurhoertjes dan dat hij echt contact wilde. Mijn oproep had hij toevallig gezien en omdat hij evenals ik wel vaker over seks met meerdere personen erbij had gefantaseerd had hij besloten te reageren.

Sommige mannen die me hadden gemaild schreven dat ze het heel geil leken om mij bezig te zien, waar ik min of meer uit concludeerde dat ze gewoon homo waren en misschien wel seks met mij wilden. Maar omdat dat aanvankelijk helemaal niet mijn bedoeling was, had ik in ieder geval gekozen voor iemand die daar niet zo verdacht over deed. Een half uur nadat we elkaar ontmoetten stonden we voor het raam van een heerlijk sletterig uitziend donker hoertje van middelbare leeftijd.

We waren eerst door de wat duurdere steegjes gelopen, maar hadden allebei eigenlijk in het cafe al ons zinnen gezet op iets zoals wat we nu zagen: Ze had opengedaan en eigenlijk meteen ja gezegd toen we vroegen of we haar met z’n tweeen mochten neuken.

We gingen naar binnen en werden een typisch smoezelig en donker kamertje binnengeleid. Ik regelde gelijk dat er wat meer licht kwam, want ik wilde alles zo goed mogelijk zien. Vervolgens betaalden we haar ieder honderd euro en daarvoor zou ze ons pijpen en neuken. Pijpen deed ze wel zonder condoom, maar alleen als we niet in haar mond zouden spuiten. Hans en ik gingen allebei tegen haar aan staan en voelden aan haar tieten.

Terwijl ik mijn hand in haar slipje stopte en een behoorlijk behaard en vochtig kutje voelde, zwiepte Hans meteen al een half harde bonk van een penis tevoorschijn. Hij was iets minder lang, maar wel een stuk dikker dan die van mij. Een enorme bos donker schaamhaar bedekte zijn grote zak. Ik besefte me toen al dat het me ontzettend opwond om een man met zijn pik in zijn handen naast me te zien staan, maar ik deed wel moeite om niet te opvallend naar hem te kijken.

Ik haalde mijn piemel ook uit mijn broek en begon hem te kneden. Het hoertje trok haar beha uit en ik zag Hans z’n pik vooruitsteken richting haar gulzige mond. Haar dikke rode lippen sloten zich om de top van zijn lul en bewogen naar beneden, terwijl ze ondeugend naar Hans opkeek. Zo stonden we een minuutje voor haar.

Werd Hans heerlijk afgezogen terwijl ik m’n inmiddels harde lul aftrok vlak naast haar gezicht. En toen was het mijn beurt om gepijpt te worden.

Het was niet echte de perfecte blowjob. Ze pijpte wel goed, maar je kon merken dat het voor haar gewoon een soort van routine was geworden die ze een beetje sloom uitvoerde. Maar niettemin ontzettend lekker. En zeker met een gast van 46 met een lekkere grote pik naast me. Hoewel hij me later vertelde hoe hij ook vol aandacht naar mijn pik had staan kijken en daar zeer geil van was geworden, zag ik hem inderdaad wel af en toe kijken maar had ik daar in die kamer niet in de gaten dat hij zo aan het staren was.

Toen we allebei al onze kleren hadden uitgetrokken waren we allebei qua geilheid niet meer te houden. Ik was de eerste die zijn in condoom gehulde piemel in de grote kut van het hoertje stopte en vrij hard begon te neuken. Ze lag volledig naakt op haar rug voor me en ik keek neer op het grote, op sommige plekken flink behaarde naakte lichaam van Hans die zijn keiharde lul van zo’n 16 a 17 centimeter in de mond van de donkere vrouw bewoog.

We maakten de hele tijd opmerkingen over hoe geil het allemaal wel niet was, hoe lekker ze neukte en hoe hard we zouden gaan spuiten. Na een paar minuten haar soppende kut te hebben geneukt was het Hans zijn beurt. Ik bleef vrij dicht naast hem staan terwijl hij zijn lul in haar stak. Mijn lul was op ongeveer 10 centimer afstand van de zijne en ik trok hem langzaam af. Ik weet nog dat hij enthousiast z’n arm over mijn schouder had geslagen, terwijl hij de hoer woest neukte.

We hadden behoorlijk veel lol, zo met z’n tweeen lekker onze lullen klaar neuken. Ik knielde aan de zijkant van het bed en liet me nog even pijpen. Ik sprak met haar af om haar nog even te neuken en dan het condoom af te doen en mijn sperma over haar tieten te spuiten.

Dat leek Hans ook een goed idee, maar hij ging wel eerst zei ie. Hij bewoog zijn pik nog even een paar keer goed door haar kut en trok hem er toen uit. Hard kreunend had hij haar tieten behoorlijk volgespoten met zijn zaad. Er waren zelfs wat spetters in haar gezicht terecht gekomen waar ze eigenlijk niet zo blij mee was, maar wel om kon lachen. Tijdens zijn orgasme was ik naast haar gezicht blijven zitten en zodoende zag ik hoe de lange stralen sperma uit de dikke eikel van Hans waren gespoten.

Dit was precies hetgeen wat me zo geil had geleken aan seks in het bijzijn van andere mannen: Ik voelde op dat moment een warme golf van opgewondenheid door mijn buik gaan. Het leek me geweldig om haar nu te neuken terwijl het witte zaad van Hans van haar bovenlichaam af naar beneden droop. En dat deed ik dus ook. Ik neukte haar nog even hard.

Hans stond naast het bed met z’n hand om zijn eikel om de laatste druppels die uit zijn piemel kwamen niet op de grond te laten vallen en juichtte me toe. Ik keek naar haar glimmende tieten en rook de geur van zijn zaad. Ik kwam al half in haar vagina toen ik m’n lul uit haar trok en ook klaar kwam over die dikke borsten van haar. Grommend keek ik toe hoe mijn sap over dat van Hans sprietste. Het was mijn eerste orgasme van de dag dus was het een gigantische lading die uit mijn eikel spoot.

Het was teveel om op haar tieten en buik te blijven zitten en het stroomde langs de zijkanten naar beneden op het bed. Het vunzige platgeneukte bed dat waarschijnlijk al helemaal vol zat met spermaresten.

Uitgeput en napratend over de geile situatie bleven Hans en ik nog even op het bed zitten en keken toe hoe de vrouw met een rol keukenpapier de grote hoeveelheid zaad van haar borsten en buik af veegde, toen opstond en zich bij de wasbak ging staan wassen.

We veegden onze slap geworden piemels ook af met wat papier en begonnen ons weer aan te kleden. We hadden beide besloten om het hier bij te laten, althans voorlopig dan, en eerst weer even wat te gaan drinken. We namen afscheid van de hoer met een kus op de wangen en een goedbedoelde greep in haar tieten en kutje en gingen de straat op. We zagen wat voorbijlopende mensen bedenkelijk naar ons kijken toen we naar buiten kwamen en we liepen lachend richting een kroeg verderop, ondertussen napratend over de seks die we zojuist hadden gehad.

En daar in die kroeg was waar het allemaal nog veel geiler werd. We zaten inmiddels al aan ons derde biertje toen Hans ineens aan mij openbaarde dat hij ook wel eens naar de ‘vrouwen met iets meer’ ging. Ik had meteen geweten dat ie het over shemales had. Dat was nadat we allebei min of meer bekend hadden dat we het wel opvallend geil hadden gevonden om elkaar bezig te zien zijn. Dus eigenlijk toch precies wat sommige van die andere mannen mij hadden geschreven en waar ik niet zo op uit was.

Op dat moment wist ik eigenlijk wel hoe het af zou gaan lopen. Hij vertelde dat hij daar dan soms heen ging om de pik van zo’n ‘vrouw’ te zuigen totdat die klaar kwam. En hij liet zich pijpen, maar dat was eigenlijk bijzaak. Het liefst zoog ie. Ik bekende hem meteen dat ik regelmatig dat soort filmpjes bekeek en dat ik wel wist waar dat soort dames te vinden zijn.

Maar ook dat het misschien ook wel iets voor mij was. En zodoende hadden we korte tijd daarna de kroeg verlaten en liepen we richting de straat waar de trannies zich bevinden. Maar uiteindelijk zijn we daar nooit aan gekomen! Hoewel hij in het cafe al gepist had, moest Hans ergens halverwege weer.

Hij schoot een donkere verlaten steeg in en ik liep gewoon achter hem aan. We waren de hele tijd aan het praten over hoe het is om een pik te zuigen en zodoende hadden we elkaar alleen maar geiler gemaakt. Toen hij zijn slappe pik weer uit zijn broek tevoorschijn had gehaald keek ik nieuwsgierig toe hoe de stralen pis eruit zouden komen. Hij begon te plassen, maar omdat het zo donker was en ik het niet zo goed kon zien pakte ik mijn mobiel en lichtte ik bij.